Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eskişehirspor bahcestar
Ana Taktik Tactiek cris 2
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
45.7 gemiddelde waardering 46
adequate Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Revé geeft een lange en hoge pass. Kasprzyk rent richting de bal. Filibeli met een sublieme pass. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - bahcestar 0:1

9e minuut.
Revé rent richting de bal. Revé geeft de bal voor. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu schiet op doel. Farris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - bahcestar 0:2

28e minuut.
Tensek bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé verovert de bal door een tackle van achteren. Revé geeft een lange en hoge pass. Hiçkorkmaz is nu in balbezit. Hiçkorkmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - bahcestar 0:3

37e minuut.
MacConnach passt de bal met de wreef. Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka passt de bal met de wreef. Tensek rent richting de bal. Tensek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Surmann rent richting de bal. Surmann passt de bal in één keer door. Hoffmann is nu in balbezit. Hiçkorkmaz is nu in balbezit. Hiçkorkmaz schiet op doel. Farris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - bahcestar 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eskişehirspor 68%, bahcestar 32%.
Eskişehirspor - bahcestar 0:4

46e minuut.
Urdea rent richting de bal. Urdea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacConnach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surmann geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Kulsipahi kopt de bal weg. Revé is nu in balbezit. Kremer verovert de bal door een tackle van achteren. Tensek is nu in balbezit. Tensek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kulsipahi rent richting de bal. Prochownik verovert de bal door een tackle van achteren. Prochownik speelt de bal door. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - bahcestar 0:5

56e minuut.
Urdea verovert de bal door een tackle van achteren. Urdea geeft een lange en hoge pass. Bordon met een sublieme pass. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann schiet op doel. Farris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Centeno passt de bal met de wreef. MacConnach is nu in balbezit. MacConnach passt de bal in één keer door. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şık komt het veld opgelopen. Buttura komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Buttura probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann speelt de bal door. Hiçkorkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçkorkmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Buitenspel voor Hoffmann. Goede buitenspelval van de verdediging. Zamora komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eskişehirspor 62%, bahcestar 38%.
Eskişehirspor - bahcestar 0:5