Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siyah Çoraplılar H.BEŞİKTAŞ
difficile3 Tactiek deneme
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 60.3
excellent Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Herczyk met een sublieme pass. Antinori bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinori geeft de bal voor. Sbarra rent richting de bal. Sbarra geeft een lange en hoge pass. Coposu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Herczyk geeft een lange en hoge pass. Habowski rent richting de bal. Karpetopoulos onderschept slim de pass. Karpetopoulos haalt uit met een fantastische trap. Coposu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - H.BEŞİKTAŞ 1:0

8e minuut.
Sbarra is nu in balbezit. Šimonek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sbarra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sbarra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rampoldi krijgt zijn hoofd ertegen. Coposu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - H.BEŞİKTAŞ 2:0

12e minuut.
Karpetopoulos is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sbarra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rampoldi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - H.BEŞİKTAŞ 3:0

17e minuut.
Sergiejew raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stępkowski komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Dornelles is nu in balbezit. Dornelles passt de bal in één keer door. Arteaga met een sublieme pass. Stępkowski rent richting de bal. Stępkowski schiet op doel. Degreve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Dornelles rent richting de bal. Dornelles geeft de bal voor. Hostyn heeft problemen om de bal te vangen. Stępkowski is nu in balbezit. Stępkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ferraguti is nu in balbezit. Ferraguti met een sublieme pass. Rampoldi is nu in balbezit. Rampoldi draait met de bal, schiet en ... Coposu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - H.BEŞİKTAŞ 4:0

44e minuut.
Sbarra rent richting de bal. Sbarra geeft een lange en hoge pass. Daar is Šlupka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rampoldi rent richting de bal. Rampoldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siyah Çoraplılar 46%, H.BEŞİKTAŞ 54%.
Siyah Çoraplılar - H.BEŞİKTAŞ 4:0

55e minuut.
Kolovrat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Râpnu de bal. Ferraguti begaat een overtreding. Ferraguti krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Šlupka met een sublieme pass. Rampoldi is nu in balbezit. Habowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Habowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Šimonek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dornelles probeert naar een medespeler te passen. Antinori rent richting de bal. Szusza onderschept slim de pass. Szusza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Hostyn verovert de bal door een tackle van achteren. Hostyn geeft de bal voor. Ferraguti kopt de bal weg. Rampoldi is nu in balbezit. Rampoldi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Daar is Ferraguti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferraguti kopt de bal weg. Kolovrat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampoldi schiet op doel. Coposu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ferraguti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraguti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - H.BEŞİKTAŞ 5:0

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Karpetopoulos de bal onder controle te krijgen. Kolovrat rent richting de bal. Kolovrat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szusza de bal. Szusza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siyah Çoraplılar 55%, H.BEŞİKTAŞ 45%.
Siyah Çoraplılar - H.BEŞİKTAŞ 5:0