Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
H.BEŞİKTAŞ Siyah Çoraplılar
deneme Tactiek difficile3
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
57.7 gemiddelde waardering 53.2
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
good Verdedigen very good


4e minuut.
Stefaniszyn geeft een hoge lob. Habowski kan de bal niet met de borst controleren. Karpetopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraguti rent richting de bal. Ferraguti schiet op doel. Coposu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Degreve trapt de bal weg van het doel. Ferraguti kopt de bal weg. Habowski heeft problemen om de bal te vangen. Rampoldi is nu in balbezit. Rampoldi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ferraguti probeert naar een medespeler te passen. Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampoldi passt de bal zonder na te denken. Karpetopoulos rent richting de bal. Karpetopoulos draait met de bal, schiet en ... Coposu bokst de bal weg.

12e minuut.
Szusza is nu in balbezit. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stefaniszyn. Stefaniszyn krijgt een gele kaart. Sergiejew is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marchlewicz met een snel genomen vrije trap. Szusza springt en kopt de bal. Degreve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Siyah Çoraplılar 1:0

17e minuut.
Degreve speelt de bal door. Kolovrat kopt de bal weg. Szusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Szusza haalt uit met een fantastische trap. Degreve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Siyah Çoraplılar 2:0

30e minuut.
Šlupka geeft een lange en hoge pass. Habowski kopt de bal weg. Šimonek probeert naar een medespeler te passen. Szusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Szusza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich verovert de bal door een tackle van achteren. Herczyk geeft een lange en hoge pass. Rampoldi maakt een snoekduik en kopt de bal. Coposu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Siyah Çoraplılar 2:1

40e minuut.
Kolovrat geeft de bal voor. Szusza kopt de bal weg. Klungelig pakt Hostyn de bal. Sergiejew is nu in balbezit. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H.BEŞİKTAŞ 53%, Siyah Çoraplılar 47%.
H.BEŞİKTAŞ - Siyah Çoraplılar 2:1

49e minuut.
Habowski rent richting de bal. Habowski geeft een hoge lob. Sergiejew controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hostyn maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Karpetopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Râpnu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Arteaga passt de bal in één keer door. Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft een lange en hoge pass. Šimonek is nu in balbezit. Šimonek haalt uit met een fantastische trap. Degreve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Sbarra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dornelles. Sbarra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herczyk met een snel genomen vrije trap. Karpetopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Habowski geeft een lange en hoge pass. Sergiejew kopt de bal weg. Szusza rent richting de bal. Szusza draait met de bal, schiet en ... Degreve probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Siyah Çoraplılar 3:1

76e minuut.
Šlupka met een snelle inworp. Ferraguti is nu in balbezit. Šimonek speelt de bal door. Rampoldi is nu in balbezit. Rampoldi schiet op doel. Coposu bokst de bal weg.

77e minuut.
Ferraguti geeft een hoge lob. Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sbarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbarra draait met de bal, schiet en ... Coposu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Siyah Çoraplılar 3:2

78e minuut.
Szusza met een sublieme pass. Sergiejew heeft problemen om de bal te vangen. Rampoldi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rampoldi krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Dornelles maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szusza kopt de bal weg. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew schiet op doel. Degreve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Siyah Çoraplılar 4:2

83e minuut.
Antinori geeft een lange en hoge pass. Râpnu is nu in balbezit. Karpetopoulos onderschept slim de pass. Karpetopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Siyah Çoraplılar 4:3

87e minuut.
Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stefaniszyn de bal. Szusza rent richting de bal. Szusza draait met de bal, schiet en ... Degreve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Sergiejew is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marchlewicz neemt de hoekschop. Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szusza rent richting de bal. Szusza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H.BEŞİKTAŞ - Siyah Çoraplılar 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H.BEŞİKTAŞ 51%, Siyah Çoraplılar 49%.
H.BEŞİKTAŞ - Siyah Çoraplılar 5:3