Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc AKSARAY OLAP_C
????? Tactiek tt4b
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
55.5 gemiddelde waardering 57.4
very good Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Venga kopt de bal weg. Alperen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eloğlu. Eloğlu krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Eloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Eloğlu geeft een hoge lob. Wan Nor is nu in balbezit. Sezgili onderschept slim de pass. Sezgili haalt uit met een fantastische trap. Doczekalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Eloğlu is nu in balbezit. Sezgili is nu in balbezit. Eloğlu is nu in balbezit. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Venga geeft de bal voor. Keser is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alperen. Alperen krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Arthur passt de bal met de wreef. Sezgili rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alperen. Sezgili raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sezgili kan niet meer verder spelen. Trivunović komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Klungelig pakt Arthur de bal. Arthur speelt de bal door. Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser haalt uit met een fantastische trap. Beşikçi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Eloğlu rent richting de bal. Keser rent richting de bal. Keser passt de bal met de wreef. Pelikán is nu in balbezit. Pelikán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Keser probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eloğlu de bal. Azimli speelt de bal door. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - OLAP_C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc AKSARAY 41%, OLAP_C 59%.
fc AKSARAY - OLAP_C 0:1

51e minuut.
Vahanyan rent richting de bal. Gözüaçık rent richting de bal. Arthur begaat een overtreding. Arthur krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Gözüaçık speelt de bal door. Daar is Beşikçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beşikçi speelt de bal door. Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc AKSARAY 54%, OLAP_C 46%.
fc AKSARAY - OLAP_C 0:1