Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eskişehirspor Humble Duty
Ana Taktik Tactiek antrenman
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 47.1
good Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen good


12e minuut.
Mandioca geeft een lange en hoge pass. Hrtša bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap. Farris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - Humble Duty 0:1

14e minuut.
Machnacki met een sublieme pass. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia geeft een hoge lob. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... Farris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Machnacki met de inworp. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia geeft een hoge lob. Hrtša is nu in balbezit. Hrtša schiet op doel. Farris bokst de bal weg.

37e minuut.
Klungelig pakt Valdivia de bal. Loczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Loczkowski passt de bal zonder na te denken. Kremer rent richting de bal. Kremer draait met de bal, schiet en ... Baranga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Valdivia kopt de bal weg. Klungelig pakt Hrtša de bal. Anh Hưng rent richting de bal. Hrtša rent richting de bal. Hrtša draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eskişehirspor 39%, Humble Duty 61%.
Eskişehirspor - Humble Duty 0:1

55e minuut.
Mandioca heeft problemen om de bal te vangen. Kremer is nu in balbezit. Carragher is nu in balbezit. Kremer verovert de bal door een tackle van achteren. Kremer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Titkos controleert de bal met de borst. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mogiełka. Mogiełka krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Valdivia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valdivia met een snel genomen vrije trap. Daar is Hrtša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Hưng rent richting de bal. Hrtša rent richting de bal. Hrtša schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Titkos probeert naar een medespeler te passen. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrtša bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrtša draait met de bal, schiet en ... Farris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - Humble Duty 0:2

65e minuut.
Valdivia speelt de bal door. Hrtša rent richting de bal. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng schiet op doel. De bal raakt de paal. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - Humble Duty 0:3

72e minuut.
Urdea rent richting de bal. Urdea geeft een lange en hoge pass. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng schiet op doel. Farris probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - Humble Duty 0:4

74e minuut.
Urdea geeft een lange en hoge pass. Titkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Titkos passt de bal zonder na te denken. Hrtša is nu in balbezit. Hrtša draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Filibeli probeert naar een medespeler te passen. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer passt de bal zonder na te denken. Daar is Mogiełka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mogiełka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Vasilescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - Humble Duty 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eskişehirspor 47%, Humble Duty 53%.
Eskişehirspor - Humble Duty 1:4