Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 17:57
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.14 [del]
  • Stadion: PARK 23
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 52023
(ÇSK) MORNİK bahcestar
4-2-3-1 Tactiek cris 2
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 1
63.1 gemiddelde waardering 45.9
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


8e minuut.
Yarosh met een sublieme pass. Prochownik rent richting de bal. Prochownik passt de bal in één keer door. Romeniga rent richting de bal. Romeniga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Drăguş met een sublieme pass. Muchowiecki rent richting de bal. Ubis Carandi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ubis Carandi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Muchowiecki rent richting de bal. Muchowiecki passt de bal in één keer door. Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Drăguş speelt de bal door. Muchowiecki rent richting de bal. Daar is Muchowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muchowiecki geeft de bal voor. Sijamhodžić krijgt zijn hoofd ertegen. Remień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Muchowiecki kopt de bal weg. Surmann rent richting de bal. Surmann passt de bal zonder na te denken. Sijamhodžić rent richting de bal. Sijamhodžić draait met de bal, schiet en ... Remień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Condrea met een sublieme pass. Muchowiecki rent richting de bal. Muchowiecki geeft een hoge lob. Sijamhodžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijamhodžić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Muchowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Muchowiecki passt de bal met de wreef. Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş geeft een hoge lob. Sijamhodžić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Prochownik met een snelle inworp. Drăguş speelt de bal door. Salaerts is nu in balbezit. Salaerts geeft een lange en hoge pass. Sijamhodžić maakt een snoekduik en kopt de bal. Remień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Drăguş geeft een lange en hoge pass. Karvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijamhodžić verovert de bal door een tackle van achteren. Sijamhodžić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Muchowiecki is nu in balbezit. Muchowiecki probeert naar een medespeler te passen. Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - bahcestar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (ÇSK) MORNİK 42%, bahcestar 58%.
(ÇSK) MORNİK - bahcestar 1:0

47e minuut.
Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş geeft een lange en hoge pass. Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - bahcestar 2:0

54e minuut.
Constantinescu met de inworp. Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş passt de bal in één keer door. Muchowiecki rent richting de bal. Muchowiecki schiet op doel. Remień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Salaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Salaerts passt de bal met de wreef. Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - bahcestar 3:0

64e minuut.
Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş speelt de bal door. Muchowiecki rent richting de bal. Muchowiecki haalt uit met een fantastische trap. Remień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - bahcestar 4:0

67e minuut.
Hoffmann passt de bal met de wreef. Prochownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prochownik geeft de bal voor. Yarosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarosh schiet op doel. Jaklin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu geeft een hoge lob. Romeniga is nu in balbezit. Romeniga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - bahcestar 4:1

71e minuut.
Buttura komt het veld opgelopen. Peker komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Muchowiecki rent richting de bal. Daar is Muchowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muchowiecki passt de bal in één keer door. Sijamhodžić is nu in balbezit. Sijamhodžić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Prochownik is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prochownik met een snelle inworp. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Salaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Salaerts de bal. Salaerts geeft een hoge lob. Sijamhodžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sijamhodžić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zamora komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (ÇSK) MORNİK 53%, bahcestar 47%.
(ÇSK) MORNİK - bahcestar 4:1