Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:54
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.14 [del]
  • Stadion: 19 Mayıs
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6416
OLAP_C bahcestar
tt4b Tactiek cris 2
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 51.1
excellent Schieten very good
solid Passen adequate
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Vahanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahanyan passt de bal in één keer door. Zengin is nu in balbezit. Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukatmaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap. Remień probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Martín is nu in balbezit. Vahanyan is nu in balbezit. Zengin is nu in balbezit. Romeniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeniga schiet op doel. Doczekalski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Ubis Carandi met de inworp. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeniga begaat een overtreding. Romeniga krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Yarosh probeert de bal aan de voet te houden. Teodoro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Centeno. Centeno krijgt een gele kaart. Teodoro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alperen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Gözüaçık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gözüaçık geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Azimli geeft een lange en hoge pass. Gözüaçık is nu in balbezit. Centeno maakt een afschuwelijke overtreding. Centeno krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Sukatmaz kopt de bal weg. Revé speelt de bal door. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro haalt uit met een fantastische trap. Remień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - bahcestar 1:0

44e minuut.
Revé raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Surmann komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 57%, bahcestar 43%.
OLAP_C - bahcestar 1:0

47e minuut.
Azimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahanyan speelt de bal door. Klungelig pakt Teodoro de bal. Teodoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - bahcestar 2:0

54e minuut.
Prochownik met een sublieme pass. Beşikçi rent richting de bal. Beşikçi geeft een hoge lob. Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro haalt uit met een fantastische trap. Remień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Alperen onderschept slim de pass. Alperen geeft een hoge lob. Vahanyan rent richting de bal. Vahanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - bahcestar 3:0

58e minuut.
Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubis Carandi rent richting de bal. Ubis Carandi geeft een hoge lob. Romeniga is nu in balbezit. Romeniga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gözüaçık geeft een lange en hoge pass. Yarosh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro schiet op doel. Remień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - bahcestar 4:0

66e minuut.
Şık rent richting de bal. Romeniga verovert de bal door een tackle van achteren. Wan Nor is nu in balbezit. Romeniga verovert de bal door een tackle van achteren. Romeniga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gözüaçık is nu in balbezit. Gözüaçık passt de bal zonder na te denken. Vahanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahanyan geeft een lange en hoge pass. Sukatmaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - bahcestar 5:0

71e minuut.
Hiçkorkmaz komt het veld opgelopen. Hoffmann speelt de bal door. Hiçkorkmaz heeft problemen om de bal te vangen. Azimli is nu in balbezit. Hiçkorkmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçkorkmaz schiet op doel. Doczekalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Azimli verovert de bal door een tackle van achteren. Gözüaçık rent richting de bal. Vahanyan is nu in balbezit. Vahanyan geeft een lange en hoge pass. Sukatmaz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
MacConnach kan de bal niet met de borst controleren. Gözüaçık is nu in balbezit. Gözüaçık probeert naar een medespeler te passen. Teodoro rent richting de bal. Teodoro schiet op doel. Remień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Teodoro rent richting de bal. Teodoro met een sublieme pass. Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap. Remień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - bahcestar 6:0

85e minuut.
Zengin rent richting de bal. Surmann onderschept slim de pass. Surmann met een sublieme pass. Romeniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeniga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buttura komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Gözüaçık passt de bal in één keer door. Azimli rent richting de bal. Azimli passt de bal in één keer door. Vahanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahanyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 49%, bahcestar 51%.
OLAP_C - bahcestar 6:0