Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siyah Çoraplılar Humble Duty
difficile3 Tactiek antrenman
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 41.1
formidable Schieten solid
solid Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Rampoldi is nu in balbezit. Leloup legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rampoldi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klungelig pakt Leloup de bal. Ferraguti neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Humble Duty 1:0

5e minuut.
Herczyk rent richting de bal. Bellés onderschept slim de pass. Ferraguti probeert naar een medespeler te passen. Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampoldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Karpetopoulos kopt de bal weg. Leloup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rampoldi rent richting de bal. Rampoldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Humble Duty 2:0

21e minuut.
Leloup rent richting de bal. Šlupka geeft een hoge lob. Calaycay is nu in balbezit. Karpetopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Karpetopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Egas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sbarra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferraguti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraguti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bellés rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferraguti. Bellés is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Titkos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hrtša kopt de bal weg. Hostyn geeft een hoge lob. Karpetopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Karpetopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rampoldi krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

30e minuut.
Šlupka rent richting de bal. Šlupka speelt de bal door. Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampoldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Humble Duty 3:0

31e minuut.
Hrtša is nu in balbezit. Karpetopoulos onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bajski. Bajski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Titkos geeft de bal voor. Ferraguti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herczyk is nu in balbezit. Herczyk geeft de bal voor. Rampoldi kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ferraguti is nu in balbezit. Calaycay rent richting de bal. Karpetopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Karpetopoulos haalt uit met een fantastische trap. Szalon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Humble Duty 4:0

41e minuut.
Ferraguti probeert naar een medespeler te passen. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herczyk krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Hrtša rent richting de bal. Stefaniszyn begaat een overtreding. Hrtša is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bellés met een snel genomen vrije trap. Hrtša is nu in balbezit. Hrtša schiet op doel. Degreve probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Humble Duty 4:1

45e minuut.
Rampoldi draait met de bal, schiet en ... Leloup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sbarra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rampoldi springt en kopt de bal. Szalon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siyah Çoraplılar 23%, Humble Duty 77%.
Siyah Çoraplılar - Humble Duty 4:1

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šlupka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rampoldi krijgt zijn hoofd ertegen. Karpetopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpetopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Humble Duty 5:1

51e minuut.
Bellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellés geeft een lange en hoge pass. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap. Degreve maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandioca geeft de bal voor. Sbarra kopt de bal weg. Karpetopoulos rent richting de bal. Karpetopoulos geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Szalon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Humble Duty 6:1

57e minuut.
Sbarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbarra probeert naar een medespeler te passen. Ferraguti rent richting de bal. Karpetopoulos rent richting de bal. Karpetopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Herczyk heeft problemen om de bal te vangen. Carragher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rampoldi rent richting de bal. Rampoldi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Egas de bal. Egas geeft een hoge lob. Antinori bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinori geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Egas is nu in balbezit. Egas passt de bal zonder na te denken. Rampoldi rent richting de bal. Rampoldi draait met de bal, schiet en ... Szalon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Humble Duty 7:1

73e minuut.
Hostyn is nu in balbezit. Hostyn geeft de bal voor. Rampoldi rent richting de bal. Rampoldi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk geeft de bal voor. Karpetopoulos rent richting de bal. Karpetopoulos passt de bal met de wreef. Szalon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampoldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Humble Duty 8:1

86e minuut.
Sbarra rent richting de bal. Sbarra geeft een hoge lob. Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampoldi haalt uit met een fantastische trap. Szalon probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Szalon trapt de bal weg van het doel. Sbarra kopt de bal weg. Klungelig pakt Egas de bal. Karpetopoulos is nu in balbezit. Karpetopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siyah Çoraplılar 16%, Humble Duty 84%.
Siyah Çoraplılar - Humble Duty 8:1