Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 17:52
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.14 [del]
  • Stadion: PARK 23
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35906
(ÇSK) MORNİK fc AKSARAY
4-2-3-1 Tactiek ?????
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
63.9 gemiddelde waardering 54
formidable Schieten adequate
formidable Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Muchowiecki geeft de bal voor. Suma kopt de bal weg. Eloğlu kan de bal niet met de borst controleren. Drăguş geeft een hoge lob. Suma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - fc AKSARAY 1:0

8e minuut.
Gołosz met de inworp. Arthur is nu in balbezit. Arthur geeft een lange en hoge pass. Trivunović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Muchowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchowiecki geeft een hoge lob. Triggs kan de bal niet met de borst controleren. Suma verovert de bal door een tackle van achteren. Suma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Arthur is nu in balbezit. Arthur geeft een lange en hoge pass. Trivunović kopt de bal weg. Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Godfrey onderschept slim de pass. Godfrey geeft een lange en hoge pass. Muchowiecki is nu in balbezit. Muchowiecki passt de bal met de wreef. Drăguş speelt de bal door. Koçyiğit bokst de bal weg. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - fc AKSARAY 2:0

36e minuut.
Eloğlu met een sublieme pass. Rolnik met een sublieme pass. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma draait met de bal, schiet en ... Koçyiğit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - fc AKSARAY 3:0

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alderweireld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drăguş rent richting de bal. Drăguş geeft een lange en hoge pass. Suma krijgt zijn hoofd ertegen. Koçyiğit bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (ÇSK) MORNİK 48%, fc AKSARAY 52%.
(ÇSK) MORNİK - fc AKSARAY 3:0

48e minuut.
Klungelig pakt Haubner de bal. Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gołosz krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Drăguş passt de bal zonder na te denken. Muchowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchowiecki probeert naar een medespeler te passen. Suma rent richting de bal. Suma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Drăguş kopt de bal weg. Rolnik met een sublieme pass. Rico onderschept slim de pass. Alderweireld rent richting de bal. Alderweireld geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suma rent richting de bal. Suma schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Godfrey passt de bal met de wreef. Moody speelt de bal door. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld geeft een hoge lob. Suma springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Haubner is nu in balbezit. Muchowiecki onderschept slim de pass. Muchowiecki geeft een lange en hoge pass. Suma maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - fc AKSARAY 4:0

83e minuut.
Drăguş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arthur. Arthur krijgt een gele kaart. Alderweireld is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drăguş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Suma maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (ÇSK) MORNİK 39%, fc AKSARAY 61%.
(ÇSK) MORNİK - fc AKSARAY 4:0