Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc AKSARAY (ÇSK) MORNİK
????? Tactiek 4-2-3-1
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
57.5 gemiddelde waardering 64.5
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Arthur speelt de bal door. Drăguş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keser rent richting de bal. Keser geeft een hoge lob. Sezgili krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - (ÇSK) MORNİK 1:0

13e minuut.
Drăguş met een sublieme pass. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma passt de bal met de wreef. Alderweireld rent richting de bal. Alderweireld schiet op doel. Koçyiğit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Boeve kopt de bal weg. Klungelig pakt Drăguş de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gołosz. Gołosz krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Condrea speelt de bal door. Haubner is nu in balbezit. Muchowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Muchowiecki geeft de bal voor. Suma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc AKSARAY - (ÇSK) MORNİK 1:1

35e minuut.
Keser rent richting de bal. Eloğlu rent richting de bal. Eloğlu passt de bal zonder na te denken. Keser geeft een hoge lob. Sezgili maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - (ÇSK) MORNİK 2:1

43e minuut.
Klungelig pakt Rico de bal. Rolnik speelt de bal door. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld geeft de bal voor. Suma springt en kopt de bal. Koçyiğit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc AKSARAY 39%, (ÇSK) MORNİK 61%.
fc AKSARAY - (ÇSK) MORNİK 2:1

47e minuut.
Haubner onderschept slim de pass. Muchowiecki is nu in balbezit. Muchowiecki probeert naar een medespeler te passen. Suma rent richting de bal. Suma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş passt de bal zonder na te denken. Muchowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchowiecki geeft een hoge lob. Suma maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pelikán is nu in balbezit. Pelikán passt de bal met de wreef. Muchowiecki rent richting de bal. Muchowiecki geeft de bal voor. Suma springt en kopt de bal. Koçyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Drăguş geeft de bal voor. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld geeft een hoge lob. Suma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc AKSARAY - (ÇSK) MORNİK 2:2

79e minuut.
Gołosz passt de bal in één keer door. Pelikán is nu in balbezit. Pelikán met een sublieme pass. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Daar is Muchowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muchowiecki geeft de bal voor. Triggs kopt de bal weg. Drăguş is nu in balbezit. Drăguş geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc AKSARAY 52%, (ÇSK) MORNİK 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc AKSARAY - (ÇSK) MORNİK 2:2