Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siyah Çoraplılar bahcestar
difficile3 Tactiek cris 2
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
53.4 gemiddelde waardering 51.2
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Orlich geeft een lange en hoge pass. Ferraguti bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno onderschept slim de pass. Rampoldi verovert de bal door een tackle van achteren. Rampoldi draait met de bal, schiet en ... Remień bokst de bal weg. Karpetopoulos is nu in balbezit. Karpetopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - bahcestar 1:0

7e minuut.
Prochownik rent richting de bal. Prochownik passt de bal met de wreef. Yarosh probeert naar een medespeler te passen. Hiçkorkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçkorkmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Ferraguti rent richting de bal. Ferraguti probeert naar een medespeler te passen. Rampoldi heeft problemen om de bal te vangen. Rampoldi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Karpetopoulos is nu in balbezit. Bordon begaat een overtreding. Karpetopoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sbarra met een snel genomen vrije trap. Karpetopoulos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Prochownik heeft problemen om de bal te vangen. Prochownik probeert naar een medespeler te passen. Romeniga rent richting de bal. Romeniga schiet op doel. Degreve maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Revé heeft problemen om de bal te vangen. Bordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbarra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sbarra krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Prochownik speelt de bal door. Romeniga is nu in balbezit. Romeniga passt de bal met de wreef. Hiçkorkmaz is nu in balbezit. Hiçkorkmaz schiet op doel. Degreve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbarra onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šlupka neemt de hoekschop. Karpetopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - bahcestar 2:0

43e minuut.
Hiçkorkmaz rent richting de bal. Hostyn verovert de bal door een tackle van achteren. Hostyn geeft een lange en hoge pass. Daar is Ubis Carandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siyah Çoraplılar 45%, bahcestar 55%.
Siyah Çoraplılar - bahcestar 2:0

50e minuut.
Sbarra passt de bal in één keer door. Karpetopoulos rent richting de bal. Ferraguti is nu in balbezit. Ferraguti schiet op doel. Remień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - bahcestar 3:0

59e minuut.
Stefaniszyn is nu in balbezit. Stefaniszyn geeft de bal voor. Karpetopoulos rent richting de bal. Karpetopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - bahcestar 4:0

70e minuut.
Inworp. MacConnach komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Prochownik probeert naar een medespeler te passen. Stefaniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeniga onderschept slim de pass. Romeniga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - bahcestar 4:1

75e minuut.
Sbarra is nu in balbezit. Sbarra probeert naar een medespeler te passen. Karpetopoulos rent richting de bal. Karpetopoulos schiet op doel. Remień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - bahcestar 5:1

76e minuut.
Buttura komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Bordon geeft de bal voor. Stefaniszyn kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert MacConnach de bal onder controle te krijgen. Hiçkorkmaz rent richting de bal. Hiçkorkmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şık komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Daar is Orlich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yarosh is nu in balbezit. Yarosh passt de bal in één keer door. Şık bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık geeft een hoge lob. Degreve bokst de bal weg. Hiçkorkmaz rent richting de bal. Hiçkorkmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - bahcestar 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siyah Çoraplılar 61%, bahcestar 39%.
Siyah Çoraplılar - bahcestar 5:2