Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 17:49
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.14 [del]
  • Stadion: 19 Mayıs
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7266
OLAP_C Humble Duty
tt4b Tactiek antrenman
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 47.4
excellent Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen adequate


9e minuut.
Teodoro draait met de bal, schiet en ... Despotović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sukatmaz kopt de bal weg. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro draait met de bal, schiet en ... Matějiček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gözüaçık zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık onderschept slim de pass. Şık geeft een hoge lob. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Humble Duty 1:0

17e minuut.
Hornyák met een sublieme pass. Lotzwik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotzwik speelt de bal door. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLAP_C - Humble Duty 1:1

17e minuut.
Teodoro met een sublieme pass. Gözüaçık rent richting de bal. Met opzet legt Schweizer zijn tegenspeler op de grond. Schweizer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Beşikçi geeft de bal voor. Zaharescu heeft problemen om de bal te vangen. Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro rent richting de bal. Teodoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Despotović geeft een hoge lob. Inworp. Gözüaçık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vahanyan is nu in balbezit. Azimli rent richting de bal. Azimli geeft de bal voor. Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Şık geeft een hoge lob. Sukatmaz kopt de bal weg. Zaharescu heeft problemen om de bal te vangen. Teodoro rent richting de bal. Teodoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Humble Duty 2:1

37e minuut.
Zaharescu rent richting de bal. Sukatmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Azimli rent richting de bal. Sukatmaz rent richting de bal. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sukatmaz rent richting de bal. Sukatmaz schiet op doel. Matějiček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Humble Duty 3:1

45e minuut.
Hornyák kan de bal niet met de borst controleren. Azimli is nu in balbezit. Lotzwik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Azimli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sukatmaz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 39%, Humble Duty 61%.
OLAP_C - Humble Duty 3:1

57e minuut.
Şık bereikt de bal nog maar net als eerste. Şık geeft een hoge lob. Inworp. Hornyák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lotzwik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Lotzwik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotzwik geeft een lange en hoge pass. Daar is Zengin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hatłas met een sublieme pass. Hornyák rent richting de bal. Vahanyan maakt een afschuwelijke overtreding. Vahanyan krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Matějiček met een harde bal richting middenveld. Hornyák kopt de bal weg. Vahanyan met een sublieme pass. Teodoro rent richting de bal. Teodoro schiet op doel. Matějiček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 40%, Humble Duty 60%.
OLAP_C - Humble Duty 3:1