Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Humble Duty OLAP_C
antrenman Tactiek tt4b
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 55.8
very good Schieten excellent
good Passen good
average Verdedigen solid


8e minuut.
Teodoro rent richting de bal. Siper rent richting de bal. Bellés verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro draait met de bal, schiet en ... Przybyszewski bokst de bal weg.

10e minuut.
Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık passt de bal zonder na te denken. Teodoro rent richting de bal. Teodoro haalt uit met een fantastische trap. Przybyszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - OLAP_C 0:1

12e minuut.
Alperen passt de bal zonder na te denken. Azimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellés maakt een afschuwelijke overtreding. Azimli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

12e minuut.
Hrtša is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alperen. Hrtša is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łądka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Beşikçi de bal. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng schiet op doel. Doczekalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Humble Duty - OLAP_C 1:1

13e minuut.
Klungelig pakt Zengin de bal. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng schiet op doel. Doczekalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Beşikçi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - OLAP_C 2:1

16e minuut.
Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Titkos onderschept slim de pass. Titkos passt de bal met de wreef. Anh Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Anh Hưng schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Zengin probeert naar een medespeler te passen. Alperen heeft problemen om de bal te vangen. Alperen geeft de bal voor. Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap. Przybyszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Siper rent richting de bal. Siper passt de bal in één keer door. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro haalt uit met een fantastische trap. Przybyszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Humble Duty - OLAP_C 2:2

31e minuut.
Azimli passt de bal in één keer door. Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık met een sublieme pass. Teodoro rent richting de bal. Teodoro draait met de bal, schiet en ... Przybyszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humble Duty 59%, OLAP_C 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Humble Duty - OLAP_C 2:2

53e minuut.
Wan Nor probeert de bal aan de voet te houden. Bellés kopt de bal weg. Sukatmaz rent richting de bal. Sukatmaz schiet op doel. Przybyszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - OLAP_C 2:3

56e minuut.
Teodoro speelt de bal door. Siper bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bellés. Bellés krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Alperen passt de bal in één keer door. Siper rent richting de bal. Siper passt de bal zonder na te denken. Gözüaçık is nu in balbezit. Gözüaçık geeft een lange en hoge pass. Paal!

71e minuut.
Titkos passt de bal zonder na te denken. Siper bereikt de bal nog maar net als eerste. Carragher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carragher krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Wan Nor geeft een hoge lob. Inworp. Carragher met een snelle inworp. Anh Hưng is nu in balbezit. Anh Hưng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Şık geeft de bal voor. Siper kopt de bal weg. Sukatmaz rent richting de bal. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - OLAP_C 2:4

80e minuut.
Anh Hưng speelt de bal door. Hrtša rent richting de bal. Hrtša passt de bal zonder na te denken. Sukatmaz rent richting de bal. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap. Przybyszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Gözüaçık kopt de bal weg. Siper geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sukatmaz de bal. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap. Przybyszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Daar is Azimli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azimli geeft een hoge lob. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - OLAP_C 2:5

89e minuut.
Klungelig pakt Siper de bal. Siper geeft een lange en hoge pass. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humble Duty 75%, OLAP_C 25%.
Humble Duty - OLAP_C 2:5