Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bahcestar H.BEŞİKTAŞ
cris 2 Tactiek deneme
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.7 gemiddelde waardering 59
solid Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


11e minuut.
Ramos met de inworp. Szusza rent richting de bal. Centeno verovert de bal door een tackle van achteren. Dornelles onderschept slim de pass. Dornelles haalt uit met een fantastische trap. Remień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Szusza is nu in balbezit. Bordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew verovert de bal door een tackle van achteren. Sergiejew schiet op doel. Remień werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hoffmann controleert de bal met de borst. Dornelles met een sublieme pass. Szusza is nu in balbezit. Szusza draait met de bal, schiet en ... Remień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - H.BEŞİKTAŞ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bahcestar 45%, H.BEŞİKTAŞ 55%.
bahcestar - H.BEŞİKTAŞ 0:1

47e minuut.
Ubis Carandi rent richting de bal. Ubis Carandi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Revé de bal. Szusza is nu in balbezit. Szusza haalt uit met een fantastische trap. Remień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé verovert de bal door een tackle van achteren. Szusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Szusza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - H.BEŞİKTAŞ 0:2

54e minuut.
Surmann heeft problemen om de bal te vangen. Surmann geeft een hoge lob. Habowski onderschept slim de pass. Romeniga is nu in balbezit. Romeniga haalt uit met een fantastische trap. Coposu bokst de bal weg.

56e minuut.
Surmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Surmann passt de bal in één keer door. Romeniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeniga schiet op doel. Habowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Yarosh is nu in balbezit. Yarosh passt de bal zonder na te denken. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - H.BEŞİKTAŞ 1:2

61e minuut.
Arteaga rent richting de bal. Marchlewicz speelt de bal door. Bordon met een sublieme pass. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Surmann geeft een lange en hoge pass. Yarosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarosh passt de bal met de wreef. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bahcestar - H.BEŞİKTAŞ 2:2

72e minuut.
Szusza rent richting de bal. Centeno onderschept slim de pass. Dornelles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dornelles krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Romeniga geeft de bal voor. Dornelles kopt de bal weg. Arteaga speelt de bal door. Szusza is nu in balbezit. Szusza draait met de bal, schiet en ... Remień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Arteaga rent richting de bal. Marchlewicz is nu in balbezit. Bordon is nu in balbezit. Bordon geeft een lange en hoge pass. Constantinescu is nu in balbezit. Coposu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - H.BEŞİKTAŞ 3:2

76e minuut.
Hiçkorkmaz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Yarosh geeft een hoge lob. Arteaga kopt de bal weg. Surmann is nu in balbezit. Surmann geeft de bal voor. Hiçkorkmaz springt en kopt de bal. Coposu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
bahcestar - H.BEŞİKTAŞ 4:2

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacConnach komt het veld opgelopen. Buttura komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bahcestar 40%, H.BEŞİKTAŞ 60%.
bahcestar - H.BEŞİKTAŞ 4:2