Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Humble Duty fc AKSARAY
antrenman Tactiek ?????
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
37.2 gemiddelde waardering 55.8
matig Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Arthur speelt de bal door. Gołosz rent richting de bal. Gołosz geeft een lange en hoge pass. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Keser verovert de bal door een tackle van achteren. Eloğlu probeert naar een medespeler te passen. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Charlot is nu in balbezit. Sezgili verovert de bal door een tackle van achteren. Sezgili passt de bal zonder na te denken. Keser rent richting de bal. Keser schiet op doel. Matějiček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Arthur met een sublieme pass. Pelikán is nu in balbezit. Pelikán passt de bal met de wreef. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - fc AKSARAY 0:1

14e minuut.
Robalo geeft de bal voor. Haubner kopt de bal weg. Eloğlu speelt de bal door. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili schiet op doel. Matějiček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Robalo geeft een lange en hoge pass. Hrtša probeert de bal met de borst te controleren. Gołosz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sezgili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezgili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pelikán is nu in balbezit. Pelikán geeft een hoge lob. Keser kopt de bal weg. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili haalt uit met een fantastische trap. Matějiček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Pelikán probeert naar een medespeler te passen. Eloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eloğlu speelt de bal door. Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pelikán is nu in balbezit. Pelikán probeert naar een medespeler te passen. Orosa is nu in balbezit. Sezgili onderschept slim de pass. Sezgili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - fc AKSARAY 0:2

24e minuut.
Trivunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivunović passt de bal zonder na te denken. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Eloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili is nu in balbezit. Eloğlu speelt de bal door. Keser rent richting de bal. Keser draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Keser is nu in balbezit. Keser schiet op doel. Matějiček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - fc AKSARAY 0:3

33e minuut.
Sezgili rent richting de bal. Orosa rent richting de bal. Sezgili onderschept slim de pass. Sezgili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - fc AKSARAY 0:4

33e minuut.
Anh Hưng speelt de bal door. Hrtša rent richting de bal. Sezgili begaat een overtreding. Sezgili krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Daar is Eloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eloğlu passt de bal met de wreef. Arthur met een sublieme pass. Keser is nu in balbezit. Keser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Keser is nu in balbezit. Keser passt de bal zonder na te denken. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili schiet op doel. Matějiček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - fc AKSARAY 0:5

40e minuut.
Klungelig pakt Sezgili de bal. Eloğlu is nu in balbezit. Eloğlu geeft de bal voor. Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Eloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Keser is nu in balbezit. Keser schiet op doel. Matějiček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - fc AKSARAY 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humble Duty 86%, fc AKSARAY 14%.
Humble Duty - fc AKSARAY 0:6

47e minuut.
Despotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arthur onderschept slim de pass. Arthur met een sublieme pass. Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pelikán is nu in balbezit. Pelikán passt de bal zonder na te denken. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili schiet op doel. Matějiček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - fc AKSARAY 0:7

58e minuut.
Trivunović is nu in balbezit. Klungelig pakt Arthur de bal. Despotović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Despotović krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Despotović. Arthur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arthur met een snel genomen vrije trap. Sezgili rent richting de bal. Sezgili draait met de bal, schiet en ... Matějiček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - fc AKSARAY 0:8

74e minuut.
Pelikán met een sublieme pass. Gołosz is nu in balbezit. Pelikán geeft een lange en hoge pass. Daar is Sezgili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezgili draait met de bal, schiet en ... Matějiček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Trivunović is nu in balbezit. Despotović verovert de bal door een tackle van achteren. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Arthur geeft een hoge lob. Sezgili springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Triggs passt de bal met de wreef. Gołosz probeert de bal met de borst te controleren. Gołosz geeft de bal voor. Keser rent richting de bal. Keser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Egas rent richting de bal. Egas passt de bal zonder na te denken. Eloğlu geeft een lange en hoge pass. Keser is nu in balbezit. Keser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humble Duty 78%, fc AKSARAY 22%.
Humble Duty - fc AKSARAY 0:8