Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eskişehirspor OLAP_C
Ana Taktik Tactiek tt4b
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
45.5 gemiddelde waardering 56.3
adequate Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Azimli passt de bal met de wreef. Vahanyan probeert naar een medespeler te passen. Alperen rent richting de bal. Alperen geeft een hoge lob. Sukatmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Farris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Wan Nor kopt de bal weg. Alperen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alperen passt de bal in één keer door. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Teodoro verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoro passt de bal in één keer door. Azimli is nu in balbezit. Azimli draait met de bal, schiet en ... Farris maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Utkualan rent richting de bal. Vahanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Azimli rent richting de bal. Vahanyan rent richting de bal. Vahanyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - OLAP_C 0:1

26e minuut.
Teodoro is nu in balbezit. Teodoro geeft een lange en hoge pass. Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukatmaz draait met de bal, schiet en ... Farris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - OLAP_C 0:2

33e minuut.
Alperen met een sublieme pass. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin passt de bal zonder na te denken. Sukatmaz rent richting de bal. Sukatmaz draait met de bal, schiet en ... Farris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz draait met de bal, schiet en ... Paal! Loczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Azimli verovert de bal door een tackle van achteren. Azimli schiet op doel. Farris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka onderschept slim de pass. Mogiełka met een sublieme pass. Tensek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tensek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Sukatmaz controleert de bal met de borst. Azimli rent richting de bal. Loczkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Azimli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Azimli kan niet meer verder spelen. Çullu komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Alperen met een sublieme pass. Teodoro heeft problemen om de bal te vangen. Teodoro passt de bal zonder na te denken. Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukatmaz draait met de bal, schiet en ... Farris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zengin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eskişehirspor 63%, OLAP_C 37%.
Eskişehirspor - OLAP_C 0:2

48e minuut.
Beşikçi probeert naar een medespeler te passen. Urdea is nu in balbezit. Teodoro onderschept slim de pass. Teodoro schiet op doel. Farris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - OLAP_C 0:3

52e minuut.
Çullu geeft een hoge lob. Kasprzyk controleert de bal met de borst. Sukatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukatmaz haalt uit met een fantastische trap. Farris maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Çullu is nu in balbezit. Vahanyan probeert naar een medespeler te passen. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro haalt uit met een fantastische trap. Farris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - OLAP_C 0:4

73e minuut.
Zengin met een snelle inworp. Utkualan is nu in balbezit. Çullu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çullu krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Gözüaçık geeft de bal voor. Farris speelt de bal door. Vasilescu kopt de bal weg. Teodoro rent richting de bal. Teodoro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sukatmaz springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Mogiełka geeft de bal voor. Beşikçi heeft problemen om de bal te vangen. Kremer rent richting de bal. Kremer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - OLAP_C 1:4

86e minuut.
Sukatmaz rent richting de bal. Sukatmaz geeft een lange en hoge pass. Daar is Urdea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodoro rent richting de bal. Teodoro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kasprzyk onderschept slim de pass. Kasprzyk speelt de bal door. Klungelig pakt Utkualan de bal. Vahanyan geeft de bal voor. Sukatmaz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor - OLAP_C 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eskişehirspor 65%, OLAP_C 35%.
Eskişehirspor - OLAP_C 1:5