Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 17:52
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.14 [del]
  • Stadion: 19 Mayıs
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3117
OLAP_C Eskişehirspor
tt4b Tactiek Ana Taktik
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 45
excellent Schieten adequate
good Passen good
very good Verdedigen good


7e minuut.
Kremer is nu in balbezit. Alperen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kremer raakt geblesseerd tijdens het duel. Występski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tensek springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Doczekalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doczekalski speelt de bal door. Teodoro kopt de bal weg. Daar is Sukatmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukatmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kasprzyk passt de bal met de wreef. Wan Nor bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan Nor geeft een hoge lob. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro haalt uit met een fantastische trap. Farris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Występski controleert de bal met de borst. Vahanyan geeft een lange en hoge pass. Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz schiet op doel. Farris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Eskişehirspor 1:0

30e minuut.
Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu geeft een hoge lob. Mogiełka heeft problemen om de bal te vangen. Tensek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tensek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Wan Nor bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan Nor geeft een hoge lob. Filibeli rent richting de bal. Teodoro onderschept slim de pass. Teodoro schiet op doel. Farris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 49%, Eskişehirspor 51%.
OLAP_C - Eskişehirspor 1:0

48e minuut.
Kulsipahi passt de bal met de wreef. Mogiełka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogiełka passt de bal zonder na te denken. Daar is Tensek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tensek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kulsipahi geeft een hoge lob. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin geeft een lange en hoge pass. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Utkualan bereikt de bal nog maar net als eerste. Siper onderschept slim de pass. Siper geeft de bal voor. Sukatmaz rent richting de bal. Sukatmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Filibeli met een sublieme pass. Daar is Tensek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beşikçi speelt de bal door. Tensek is nu in balbezit. Tensek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beşikçi rent richting de bal. Beşikçi geeft de bal voor. Kulsipahi rent richting de bal. Sukatmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Sukatmaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Urdea speelt de bal door. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahanyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vahanyan krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Gözüaçık passt de bal in één keer door. Teodoro speelt de bal door. Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kasprzyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - Eskişehirspor 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 35%, Eskişehirspor 65%.
OLAP_C - Eskişehirspor 2:0