Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 17:52
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.14 [del]
  • Stadion: PARK 23
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 52023
(ÇSK) MORNİK Siyah Çoraplılar
4-2-3-1 Tactiek difficile3
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 0
64.4 gemiddelde waardering 53.1
outstanding Schieten solid
excellent Passen solid
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Antinori verovert de bal door een tackle van achteren. Muchowiecki is nu in balbezit. Daar is Muchowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muchowiecki geeft een hoge lob. Suma krijgt zijn hoofd ertegen. Degreve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Siyah Çoraplılar 1:0

14e minuut.
Sbarra speelt de bal door. Rolnik probeert naar een medespeler te passen. Alderweireld rent richting de bal. Alderweireld geeft een lange en hoge pass. Suma maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Siyah Çoraplılar 2:0

18e minuut.
Suma draait met de bal, schiet en ... Daar is Ferraguti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Muchowiecki geeft een hoge lob. Suma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Siyah Çoraplılar 3:0

23e minuut.
Moody geeft de bal voor. Daar is Orlich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alderweireld rent richting de bal. Alderweireld geeft de bal voor. Suma krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rolnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rolnik passt de bal met de wreef. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld geeft een hoge lob. Suma krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Degreve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Alderweireld passt de bal met de wreef. Stefaniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma verovert de bal door een tackle van achteren. Suma draait met de bal, schiet en ... Degreve probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Siyah Çoraplılar 4:0

36e minuut.
Inworp. Alderweireld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Alderweireld geeft de bal voor. Suma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Siyah Çoraplılar 5:0

43e minuut.
Godfrey passt de bal met de wreef. Alderweireld is nu in balbezit. Alderweireld geeft een lange en hoge pass. Suma is nu in balbezit. Suma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Siyah Çoraplılar 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (ÇSK) MORNİK 37%, Siyah Çoraplılar 63%.
(ÇSK) MORNİK - Siyah Çoraplılar 6:0

47e minuut.
Orlich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alderweireld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drăguş bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma draait met de bal, schiet en ... Degreve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Alderweireld raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sziráki komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Sziráki geeft de bal voor. Klungelig pakt Suma de bal. Wat een zware overtreding van Herczyk ... Strafschop! Directe rode kaart, Herczyk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Herczyk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Suma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Suma neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Siyah Çoraplılar 7:0

74e minuut.
Muchowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Muchowiecki geeft een lange en hoge pass. Suma is nu in balbezit. Suma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Siyah Çoraplılar 8:0

82e minuut.
Orlich passt de bal zonder na te denken. Hostyn probeert naar een medespeler te passen. Stefaniszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma verovert de bal door een tackle van achteren. Suma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - Siyah Çoraplılar 9:0

87e minuut.
Sziráki passt de bal in één keer door. Drăguş speelt de bal door. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma haalt uit met een fantastische trap. Stefaniszyn probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muchowiecki zal de hoekschop nemen. Suma is nu in balbezit. Suma schiet op doel. Orlich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Degreve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Degreve probeert naar een medespeler te passen. Drăguş rent richting de bal. Drăguş passt de bal in één keer door. Daar is Muchowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muchowiecki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (ÇSK) MORNİK 43%, Siyah Çoraplılar 57%.
(ÇSK) MORNİK - Siyah Çoraplılar 9:0