Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc AKSARAY bahcestar
????? Tactiek cris 2
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 5
56.4 gemiddelde waardering 49.8
solid Schieten solid
very good Passen adequate
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Hoffmann rent richting de bal. MacConnach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnach passt de bal zonder na te denken. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Keser probeert naar een medespeler te passen. Eloğlu rent richting de bal. Eloğlu probeert naar een medespeler te passen. Pelikán rent richting de bal. Pelikán geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Martín kopt de bal weg. Eloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili rent richting de bal. Sezgili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - bahcestar 1:0

27e minuut.
Rico rent richting de bal. Gołosz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martín. Martín krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Arthur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eloğlu is nu in balbezit. Eloğlu met een sublieme pass. Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Prochownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Haubner rent richting de bal. Haubner passt de bal in één keer door. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ubis Carandi geeft een lange en hoge pass. Venga verovert de bal door een tackle van achteren. Prochownik is nu in balbezit. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Koçyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Koçyiğit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc AKSARAY - bahcestar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc AKSARAY 47%, bahcestar 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc AKSARAY - bahcestar 1:1

46e minuut.
Surmann komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Venga passt de bal zonder na te denken. Arthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín maakt een afschuwelijke overtreding. Martín krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

53e minuut.
Arthur met de inworp. Eloğlu is nu in balbezit. Eloğlu passt de bal in één keer door. Keser is nu in balbezit. Keser draait met de bal, schiet en ... Remień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno onderschept slim de pass. Centeno geeft een hoge lob. Rico rent richting de bal. Rico geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rico geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yarosh met een snelle inworp. Surmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Surmann geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Romeniga passt de bal met de wreef. Surmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Surmann passt de bal zonder na te denken. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Koçyiğit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Gołosz passt de bal in één keer door. Sezgili is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Surmann. Surmann krijgt een gele kaart. Sezgili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hiçkorkmaz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Yarosh probeert naar een medespeler te passen. Pelikán probeert naar een medespeler te passen. Sezgili bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili draait met de bal, schiet en ... Remień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc AKSARAY - bahcestar 2:1

87e minuut.
Inworp. Zamora komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc AKSARAY 38%, bahcestar 62%.
fc AKSARAY - bahcestar 2:1