Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Humble Duty H.BEŞİKTAŞ
antrenman Tactiek deneme
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
7 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 57.7
solid Schieten outstanding
average Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Anh Hưng probeert de bal met de borst te controleren. Anh Hưng speelt de bal door. Hrtša bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Ramos rent richting de bal. Ramos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Orosa de bal. Sergiejew is nu in balbezit. Sergiejew schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Stępkowski rent richting de bal. Daar is Sergiejew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bobkowski krijgt een gele kaart. Sergiejew is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szusza legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - H.BEŞİKTAŞ 0:1

13e minuut.
Szusza rent richting de bal. Szusza passt de bal met de wreef. Stępkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępkowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sobczyk de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - H.BEŞİKTAŞ 0:2

17e minuut.
Marchlewicz rent richting de bal. Marchlewicz passt de bal in één keer door. Stępkowski rent richting de bal. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap. Przybyszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Sergiejew is nu in balbezit. Bobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bobkowski probeert naar een medespeler te passen. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Szusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - H.BEŞİKTAŞ 0:3

23e minuut.
Marchlewicz probeert naar een medespeler te passen. Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu met een sublieme pass. Daar is Stępkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stępkowski schiet op doel. Przybyszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szusza rent richting de bal. Szusza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - H.BEŞİKTAŞ 0:4

28e minuut.
Bellés geeft een lange en hoge pass. Szusza rent richting de bal. Szusza speelt de bal door. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - H.BEŞİKTAŞ 0:5

29e minuut.
Klungelig pakt Sobczyk de bal. Sobczyk geeft de bal voor. Hrtša kopt de bal weg. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Dornelles probeert naar een medespeler te passen. Ramos is nu in balbezit. Ramos passt de bal zonder na te denken. Szusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Szusza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Stępkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Przybyszewski trapt de bal weg van het doel. Dornelles probeert naar een medespeler te passen. Marchlewicz geeft de bal voor. Sergiejew heeft problemen om de bal te vangen. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - H.BEŞİKTAŞ 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humble Duty 72%, H.BEŞİKTAŞ 28%.
Humble Duty - H.BEŞİKTAŞ 0:6

51e minuut.
Klungelig pakt Ramos de bal. Dornelles is nu in balbezit. Dornelles geeft de bal voor. Sergiejew heeft problemen om de bal te vangen. Sergiejew schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Mhedhki de bal. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz geeft de bal voor. Ramos is nu in balbezit. Ramos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - H.BEŞİKTAŞ 0:7

64e minuut.
Orosa verovert de bal door een tackle van achteren. Orosa geeft een lange en hoge pass. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrtša onderschept slim de pass. Hrtša schiet op doel. Coposu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - H.BEŞİKTAŞ 1:7

75e minuut.
Dornelles springt en kopt de bal. Stępkowski heeft problemen om de bal te vangen. Dornelles probeert naar een medespeler te passen. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew schiet op doel. Przybyszewski bokst de bal weg. Paal! Szusza rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Coposu trapt de bal weg van het doel. Stępkowski kopt de bal weg. Daar is Charlot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przybyszewski met een sublieme pass. Hrtša kopt de bal weg. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Marchlewicz passt de bal met de wreef. Stępkowski rent richting de bal. Charlot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stępkowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Stępkowski kan niet meer verder spelen. Cantekin komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Râpnu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

86e minuut.
Sobczyk probeert naar een medespeler te passen. Mhedhki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew geeft een lange en hoge pass. Szusza maakt een snoekduik en kopt de bal. Przybyszewski bokst de bal weg. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew schiet op doel. Przybyszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Egas is nu in balbezit. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz geeft een lange en hoge pass. Szusza is nu in balbezit. Szusza haalt uit met een fantastische trap. Przybyszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - H.BEŞİKTAŞ 1:8

90e minuut.
Klungelig pakt Dornelles de bal. Dornelles met een sublieme pass. Szusza is nu in balbezit. Szusza haalt uit met een fantastische trap. Przybyszewski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Humble Duty - H.BEŞİKTAŞ 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Humble Duty 72%, H.BEŞİKTAŞ 28%.
Humble Duty - H.BEŞİKTAŞ 1:9