Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siyah Çoraplılar Eskişehirspor
difficile3 Tactiek Ana Taktik
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
52.7 gemiddelde waardering 46.3
excellent Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Šlupka speelt de bal door. Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraguti rent richting de bal. Karpetopoulos is nu in balbezit. Karpetopoulos draait met de bal, schiet en ... Farris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rampoldi rent richting de bal. Rampoldi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Eskişehirspor 1:0

15e minuut.
Vasilescu onderschept slim de pass. Vasilescu probeert naar een medespeler te passen. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer haalt uit met een fantastische trap. Degreve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siyah Çoraplılar - Eskişehirspor 1:1

28e minuut.
Utkualan probeert naar een medespeler te passen. Mogiełka is nu in balbezit. Mogiełka passt de bal zonder na te denken. Tensek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tensek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Šlupka is nu in balbezit. Šlupka geeft een hoge lob. Rampoldi rent richting de bal. Rampoldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Eskişehirspor 2:1

33e minuut.
Soytürk probeert naar een medespeler te passen. Šlupka met een sublieme pass. Karpetopoulos rent richting de bal. Karpetopoulos haalt uit met een fantastische trap. Farris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Eskişehirspor 3:1

41e minuut.
Orlich probeert naar een medespeler te passen. Mogiełka met een sublieme pass. Tensek is nu in balbezit. Tensek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Eskişehirspor 3:2

43e minuut.
Ferraguti rent richting de bal. Kulsipahi is nu in balbezit. Ferraguti maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ferraguti naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siyah Çoraplılar 43%, Eskişehirspor 57%.
Siyah Çoraplılar - Eskişehirspor 3:2

47e minuut.
Karpetopoulos is nu in balbezit. Karpetopoulos passt de bal zonder na te denken. Šlupka is nu in balbezit. Rampoldi rent richting de bal. Rampoldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Filibeli geeft de bal voor. Orlich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orlich geeft een lange en hoge pass. Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampoldi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Soytürk met een sublieme pass. Šlupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlupka speelt de bal door. Rampoldi rent richting de bal. Rampoldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karpetopoulos is nu in balbezit. Karpetopoulos draait met de bal, schiet en ... Farris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Çoraplılar - Eskişehirspor 4:2

66e minuut.
Antinori is nu in balbezit. Antinori geeft een hoge lob. Karpetopoulos kopt de bal weg. Rampoldi is nu in balbezit. Rampoldi schiet op doel. Farris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Soytürk rent richting de bal. Soytürk passt de bal met de wreef. Šlupka met een sublieme pass. Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampoldi draait met de bal, schiet en ... Farris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Urdea geeft een lange en hoge pass. Tensek is nu in balbezit. Šlupka probeert naar een medespeler te passen. Rampoldi is nu in balbezit. Rampoldi haalt uit met een fantastische trap. Farris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Klungelig pakt Hostyn de bal. Tensek verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mogiełka neemt de hoekschop. Kremer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siyah Çoraplılar 41%, Eskişehirspor 59%.
Siyah Çoraplılar - Eskişehirspor 4:2