Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 17:51
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.14 [del]
  • Stadion: 19 Mayıs
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9155
OLAP_C (ÇSK) MORNİK
tt4b Tactiek 4-2-3-1
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.4 gemiddelde waardering 63.3
very good Schieten very good
good Passen formidable
excellent Verdedigen very good


9e minuut.
Zengin met een sublieme pass. Sukatmaz rent richting de bal. Sukatmaz passt de bal in één keer door. Siper bereikt de bal nog maar net als eerste. Siper draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Siper passt de bal in één keer door. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rolnik krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Zengin kopt de bal weg. Siper rent richting de bal. Siper probeert naar een medespeler te passen. Gözüaçık heeft problemen om de bal te vangen. Gözüaçık geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Condrea is nu in balbezit. Condrea geeft een lange en hoge pass. Wan Nor heeft problemen om de bal te vangen. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma schiet op doel. Doczekalski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 41%, (ÇSK) MORNİK 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLAP_C - (ÇSK) MORNİK 0:0

58e minuut.
Teodoro passt de bal met de wreef. Vahanyan rent richting de bal. Vahanyan passt de bal in één keer door. Zengin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zengin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Beşikçi met een sublieme pass. Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık probeert naar een medespeler te passen. Teodoro is nu in balbezit. Teodoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zengin met een snelle inworp. Vahanyan is nu in balbezit. Vahanyan geeft de bal voor. Sukatmaz krijgt zijn hoofd ertegen. Jaklin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - (ÇSK) MORNİK 1:0

84e minuut.
Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Muchowiecki is nu in balbezit. Muchowiecki geeft een lange en hoge pass. Suma maakt een snoekduik en kopt de bal. Doczekalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLAP_C - (ÇSK) MORNİK 1:1

86e minuut.
Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Wan Nor is nu in balbezit. Suma verovert de bal door een tackle van achteren. Suma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLAP_C - (ÇSK) MORNİK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLAP_C 47%, (ÇSK) MORNİK 53%.
OLAP_C - (ÇSK) MORNİK 1:2