Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 17:51
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.14 [del]
  • Stadion: PARK 23
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 34573
(ÇSK) MORNİK OLAP_C
4-2-3-1 Tactiek tt4b
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
66.2 gemiddelde waardering 57.1
formidable Schieten solid
formidable Passen good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Mayer geeft de bal voor. Alderweireld is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alderweireld zal de hoekschop nemen. Suma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - OLAP_C 1:0

11e minuut.
Rolnik passt de bal met de wreef. Muchowiecki is nu in balbezit. Muchowiecki speelt de bal door. Suma bereikt de bal nog maar net als eerste. Suma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Drăguş passt de bal in één keer door. Muchowiecki rent richting de bal. Muchowiecki passt de bal zonder na te denken. Suma rent richting de bal. Suma draait met de bal, schiet en ... Doczekalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Parra passt de bal zonder na te denken. Alderweireld bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld geeft een lange en hoge pass. Suma springt en kopt de bal. Doczekalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - OLAP_C 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (ÇSK) MORNİK 47%, OLAP_C 53%.
(ÇSK) MORNİK - OLAP_C 2:0

61e minuut.
Gözüaçık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vahanyan geeft een lange en hoge pass. Teodoro rent richting de bal. Teodoro schiet op doel. Jaklin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - OLAP_C 2:1

75e minuut.
Muchowiecki is nu in balbezit. Muchowiecki speelt de bal door. Suma rent richting de bal. Suma haalt uit met een fantastische trap. Doczekalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - OLAP_C 3:1

80e minuut.
Drăguş probeert naar een medespeler te passen. Muchowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş rent richting de bal. Drăguş geeft een lange en hoge pass. Zengin kopt de bal weg. Doczekalski bokst de bal weg. Suma is nu in balbezit. Suma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - OLAP_C 4:1

83e minuut.
Godfrey met een sublieme pass. Muchowiecki is nu in balbezit. Muchowiecki speelt de bal door. Suma rent richting de bal. Suma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Doczekalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - OLAP_C 5:1

85e minuut.
Godfrey met een sublieme pass. Muchowiecki rent richting de bal. Muchowiecki geeft de bal voor. Suma springt en kopt de bal. Doczekalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
(ÇSK) MORNİK - OLAP_C 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (ÇSK) MORNİK 40%, OLAP_C 60%.
(ÇSK) MORNİK - OLAP_C 6:1