Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Труд Воронеж White Bears
lewus Tactiek 5122ам
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 64.2
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Cronico probeert naar een medespeler te passen. Virabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Virabyan passt de bal zonder na te denken. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Phong met een sublieme pass. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz passt de bal met de wreef. Darbellay is nu in balbezit. Darbellay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - White Bears 0:1

20e minuut.
Pakbaz is nu in balbezit. Inworp. Pakbaz met een snelle inworp. Bulatov geeft de bal voor. Darbellay maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Yudenich passt de bal zonder na te denken. Bagge rent richting de bal. Darbellay verovert de bal door een tackle van achteren. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inworp. Kabelev met een snelle inworp. Zbyhoň probeert naar een medespeler te passen. Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Samedov met een sublieme pass. Darbellay probeert naar een medespeler te passen. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz geeft een hoge lob. Darbellay springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - White Bears 0:2

37e minuut.
Cronico is nu in balbezit. Samedov verovert de bal door een tackle van achteren. Samedov speelt de bal door. Darbellay is nu in balbezit. Darbellay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Bulatov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Machowski komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Inworp. Kolesnikov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Труд Воронеж 53%, White Bears 47%.
Труд Воронеж - White Bears 0:2

54e minuut.
Virabyan is nu in balbezit. Virabyan met een sublieme pass. Zbyhoň probeert naar een medespeler te passen. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - White Bears 1:2

57e minuut.
Stere passt de bal met de wreef. Samedov speelt de bal door. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz geeft een hoge lob. Darbellay maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Darbellay de bal. Phong rent richting de bal. Bagge verovert de bal door een tackle van achteren. Darbellay rent richting de bal. Darbellay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Niţulescu speelt de bal door. Zbyhoň probeert de bal met de borst te controleren. Huentenao met een sublieme pass. Frakiewicz is nu in balbezit. Frakiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samedov met de inworp. Kabelev kan de bal niet met de borst controleren. Kabelev geeft een lange en hoge pass. Darbellay krijgt zijn hoofd ertegen. Tymrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Guggiari de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - White Bears 1:3

67e minuut.
Kolesnikov passt de bal zonder na te denken. Pakbaz heeft problemen om de bal te vangen. Pakbaz geeft een lange en hoge pass. Darbellay krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - White Bears 1:4

90e minuut.
Virabyan rent richting de bal. Virabyan passt de bal in één keer door. Zbyhoň met een sublieme pass. Daar is Hajszán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - White Bears 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Труд Воронеж 51%, White Bears 49%.
Труд Воронеж - White Bears 2:4