Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VIN ALMAZ
Kind Oliva`s Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22.4
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


21e minuut.
Sharov speelt de bal door. Kopejkin met een sublieme pass. Zaitsev is nu in balbezit. Zaitsev haalt uit met een fantastische trap. Agapov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIN - ALMAZ 0:1

28e minuut.
Rozhkov is nu in balbezit. Rozhkov passt de bal in één keer door. Sharov met een sublieme pass. Kopejkin is nu in balbezit. Kopejkin geeft de bal voor. Agapov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kalashnikov geeft de bal voor. Inworp. Averin met een snelle inworp. Kopejkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopejkin geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Potapov geeft een lange en hoge pass. Kopejkin kopt de bal weg. Zaplatin heeft problemen om de bal te vangen. Markarov rent richting de bal. Markarov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIN 54%, ALMAZ 46%.
VIN - ALMAZ 0:1

62e minuut.
Ivantsev kopt de bal weg. Stepanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stepanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stepanov neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VIN - ALMAZ 1:1

64e minuut.
Ivantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Averin rent richting de bal. Ivantsev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivantsev krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Zaitsev is nu in balbezit. Fokin verovert de bal door een tackle van achteren. Fokin passt de bal zonder na te denken. Potapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Shabrov passt de bal zonder na te denken. Bushmanov is nu in balbezit. Bushmanov speelt de bal door. Jakubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Averin is nu in balbezit. Averin passt de bal zonder na te denken. Sharov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stepanov is nu in balbezit. Stepanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIN 43%, ALMAZ 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VIN - ALMAZ 1:1