Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partizany Vladikavkaz Razors of the Sky
Partizan!2D Tactiek tiger4-h
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 48.3
good Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Matveev geeft de bal voor. Peyroche rent richting de bal. Rosenberg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peyroche raakt geblesseerd tijdens het duel. Peyroche neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Złocki onderschept slim de pass. Złocki passt de bal zonder na te denken. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes geeft een lange en hoge pass. Ludwikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - Razors of the Sky 1:0

16e minuut.
Mendes is nu in balbezit. Mendes met een sublieme pass. Brůcha verovert de bal door een tackle van achteren. Kaźmierczak is nu in balbezit. Kaźmierczak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - Razors of the Sky 2:0

18e minuut.
Gavrutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrutin geeft een lange en hoge pass. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche schiet op doel. Bystřický werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - Razors of the Sky 2:1

28e minuut.
Kaźmierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Günan bereikt de bal nog maar net als eerste. Günan heeft problemen om de bal te vangen. Günan haalt uit met een fantastische trap. Yorshik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - Razors of the Sky 3:1

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Yorshik niet meer kan verder spelen. Peiraiotis komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Mendes met een sublieme pass. Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brůcha maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Brůcha moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Brůcha schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

39e minuut.
Matveev met een sublieme pass. Rantzau onderschept slim de pass. Mendes is nu in balbezit. Mendes probeert naar een medespeler te passen. Złocki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizany Vladikavkaz 45%, Razors of the Sky 55%.
Partizany Vladikavkaz - Razors of the Sky 3:1

53e minuut.
Grachiov geeft een lange en hoge pass. Rantzau heeft problemen om de bal te vangen. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel. Bystřický probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - Razors of the Sky 3:2

56e minuut.
Rantzau geeft een hoge lob. Günan kopt de bal weg. Sĩ Hoàng onderschept slim de pass. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - Razors of the Sky 4:2

61e minuut.
Inworp. Oferma komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Grachiov geeft de bal voor. Menéndez rent richting de bal. Peyroche verovert de bal door een tackle van achteren. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Bystřický probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - Razors of the Sky 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizany Vladikavkaz 45%, Razors of the Sky 55%.
Partizany Vladikavkaz - Razors of the Sky 4:3