Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razors of the Sky Sun City
tiger4-h Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 28.2
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Matveev met een sublieme pass. Grachiov geeft de bal voor. Daar is Peyroche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Sun City 1:0

6e minuut.
Sharapov kopt de bal weg. Matveev is nu in balbezit. Matveev passt de bal met de wreef. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Zhabin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhabin geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kośmicki de bal onder controle te krijgen. Peyroche rent richting de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Shevchuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Sun City 2:0

11e minuut.
Urin speelt de bal door. Gutiérrez Cotelo rent richting de bal. Peyroche rent richting de bal. Gutiérrez Cotelo onderschept slim de pass. Gutiérrez Cotelo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Teniagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachiov onderschept slim de pass. Grachiov passt de bal in één keer door. Matveev is nu in balbezit. Matveev draait met de bal, schiet en ... Shevchuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Zhabin met een snelle inworp. Grachiov met een sublieme pass. Matveev geeft de bal voor. Peyroche springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Grachiov onderschept slim de pass. Grachiov met een sublieme pass. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Peyroche rent richting de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Sun City 3:0

17e minuut.
Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki passt de bal in één keer door. Grachiov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peyroche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyroche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Petrea probeert de bal aan de voet te houden. Matveev met een sublieme pass. Peyroche heeft problemen om de bal te vangen. Peyroche schiet op doel. Shevchuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Sun City 4:0

25e minuut.
Matveev probeert naar een medespeler te passen. Grachiov rent richting de bal. Grachiov probeert naar een medespeler te passen. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Shevchuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev draait met de bal, schiet en ... Shevchuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jakovenko kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Sun City 5:0

26e minuut.
Matveev rent richting de bal. Matveev passt de bal zonder na te denken. Grachiov met een sublieme pass. Matveev rent richting de bal. Matveev draait met de bal, schiet en ... Shevchuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Sun City 6:0

31e minuut.
Sharapov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Shcheglov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shcheglov geeft een lange en hoge pass. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Sun City 7:0

32e minuut.
Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachiov onderschept slim de pass. Matveev speelt de bal door. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Shcheglov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veremeev geeft de bal voor. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Sun City 8:0

34e minuut.
Matveev speelt de bal door. Klungelig pakt Peyroche de bal. Jakovenko begaat een overtreding. Peyroche is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matveev komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Grachiov is nu in balbezit. Grachiov geeft de bal voor. Klungelig pakt Grimi de bal. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jakovenko rent richting de bal. Jakovenko geeft een lange en hoge pass. Grachiov kopt de bal weg. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Matveev met een sublieme pass. Shcheglov speelt de bal door. Klungelig pakt Peyroche de bal. Peyroche schiet op doel. Shevchuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razors of the Sky 23%, Sun City 77%.
Razors of the Sky - Sun City 8:0

55e minuut.
Sharapov onderschept slim de pass. Sharapov passt de bal met de wreef. Shcheglov probeert naar een medespeler te passen. Peyroche heeft problemen om de bal te vangen. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Shevchuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Daar is Peyroche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyroche passt de bal zonder na te denken. Grachiov probeert naar een medespeler te passen. Matveev rent richting de bal. Matveev schiet op doel. Shevchuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peyroche heeft problemen om de bal te vangen. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Sun City 9:0

61e minuut.
Shcheglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shcheglov probeert naar een medespeler te passen. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev schiet op doel. Shevchuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Sun City 10:0

66e minuut.
Matveev probeert naar een medespeler te passen. Shcheglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shcheglov passt de bal in één keer door. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zhabin kopt de bal weg. Matveev rent richting de bal. Matveev passt de bal in één keer door. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel. Shevchuk bokst de bal weg. Matveev is nu in balbezit. Matveev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Grachiov met een snelle inworp. Veremeev is nu in balbezit. Veremeev geeft de bal voor. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev speelt de bal door. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Shevchuk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Sun City 11:0

73e minuut.
Matveev passt de bal zonder na te denken. Grachiov is nu in balbezit. Grachiov geeft de bal voor. Matveev rent richting de bal. Matveev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev speelt de bal door. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Shevchuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Sun City 12:0

77e minuut.
Matveev is nu in balbezit. Matveev passt de bal met de wreef. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche schiet op doel. Shevchuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Sun City 13:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhabin met de inworp. Grachiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachiov passt de bal zonder na te denken. Matveev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Peyroche kopt de bal weg. Klungelig pakt Matveev de bal. Matveev passt de bal met de wreef. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel. Shevchuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Sun City 14:0

83e minuut.
Grachiov geeft een lange en hoge pass. Daar is Matveev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Shevchuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Sun City 15:0

84e minuut.
Matveev rent richting de bal. Matveev speelt de bal door. Peyroche rent richting de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Shevchuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Klungelig pakt Veremeev de bal. Peyroche speelt de bal door. Matveev rent richting de bal. Matveev haalt uit met een fantastische trap. Shevchuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Grachiov kopt de bal weg. Matveev heeft problemen om de bal te vangen. Matveev met een sublieme pass. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Shevchuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche schiet op doel. Shevchuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razors of the Sky 20%, Sun City 80%.
Razors of the Sky - Sun City 15:0