Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Х3 Susi
442 Tactiek 111
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 44.8
adequate Schieten solid
weak Passen solid
excellent Verdedigen adequate


15e minuut.
Rodionov probeert naar een medespeler te passen. Sosna rent richting de bal. Haddal verovert de bal door een tackle van achteren. Michek verovert de bal door een tackle van achteren. Michek haalt uit met een fantastische trap. Tejedor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddal is nu in balbezit. Michek onderschept slim de pass. Michek probeert naar een medespeler te passen. Pozzaglia geeft een hoge lob. Tejedor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kwieciński speelt de bal door. Kone rent richting de bal. Kone passt de bal zonder na te denken. Sosna is nu in balbezit. Sosna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ambia geeft een lange en hoge pass. Abello kopt de bal weg. Almási probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michek rent richting de bal. Michek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Susi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Х3 68%, Susi 32%.
Х3 - Susi 0:1

54e minuut.
Haddal bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddal speelt de bal door. Kone rent richting de bal. Kone passt de bal zonder na te denken. Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejedor bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kone geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pozzaglia kopt de bal weg. Sosna rent richting de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ... Tejedor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Batatais de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Susi 0:2

55e minuut.
Klungelig pakt Marga de bal. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddal onderschept slim de pass. Michek verovert de bal door een tackle van achteren. Michek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dalla heeft problemen om de bal te vangen. Dalla geeft de bal voor. Rodionov kan de bal niet met de borst controleren. Kołos onderschept slim de pass. Kołos geeft een hoge lob. Green verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Almási bereikt de bal nog maar net als eerste. Almási geeft de bal voor. Ambia probeert naar een medespeler te passen. Sosna rent richting de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ambia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sosna de bal. Sosna passt de bal zonder na te denken. Michek rent richting de bal. Michek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Susi 0:3

72e minuut.
Tejedor trapt de bal weg van het doel. Kone kopt de bal weg. Haddal heeft problemen om de bal te vangen. Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Dalla rent richting de bal. Dalla geeft een lange en hoge pass. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga rent richting de bal. Marga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pozzaglia kopt de bal weg. Ambia geeft de bal voor. Daar is Haddal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna draait met de bal, schiet en ... Tejedor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kone geeft de bal voor. Abello probeert de bal aan de voet te houden. Ambia is nu in balbezit. Ambia geeft een hoge lob. Sosna springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Pozzaglia de bal. Zaoral bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pozzaglia. Pozzaglia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Х3 67%, Susi 33%.
Х3 - Susi 0:3
Х3