Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Susi Х3
111 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
26 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 42.1
very good Schieten very good
solid Passen average
good Verdedigen solid


2e minuut.
Daar is Kone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kone passt de bal in één keer door. Akyürek met een sublieme pass. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Mihoc met een sublieme pass. Klungelig pakt Almási de bal. Almási passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sosna de bal. Sosna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Michek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kone de bal. Sosna rent richting de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ... Borejko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Kone met een sublieme pass. Sosna rent richting de bal. Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Sosna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Michek kopt de bal weg. Abello is nu in balbezit. Sosna onderschept slim de pass. Sosna schiet op doel. Borejko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - Х3 1:0

19e minuut.
Jačiunskas kopt de bal weg. Daar is Rodionov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bridge speelt de bal door. Daar is Afonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afonso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Batatais geeft een hoge lob. Inworp. Kwieciński met de inworp. Pozzaglia is nu in balbezit. Pozzaglia geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Zaoral verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kone met de inworp. Daar is Michek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ambia passt de bal met de wreef. Pozzaglia probeert de bal met de borst te controleren. Pozzaglia met een sublieme pass. Sosna heeft problemen om de bal te vangen. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Borejko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Daar is Abello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosna onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Zaoral ... Strafschop! Sosna raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Michek neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Susi 38%, Х3 62%.
Susi - Х3 1:0

46e minuut.
Ambia passt de bal in één keer door. Michek is nu in balbezit. Michek passt de bal in één keer door. Sosna rent richting de bal. Sosna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - Х3 2:0

50e minuut.
Mihoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoc met een sublieme pass. Könyves is nu in balbezit. Afonso rent richting de bal. Afonso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Rodionov verovert de bal door een tackle van achteren. Rodionov geeft een hoge lob. Batatais is nu in balbezit. Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Sosna schiet op doel. Borejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - Х3 3:0

55e minuut.
Alcázar geeft een lange en hoge pass. Bridge kopt de bal weg. Könyves rent richting de bal. Könyves schiet op doel. Alcázar probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Afonso rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Abello bereikt de bal nog maar net als eerste. Abello met een sublieme pass. Batatais rent richting de bal. Sosna onderschept slim de pass. Sosna schiet op doel. Borejko bokst de bal weg. Sosna is nu in balbezit. Sosna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - Х3 4:0

64e minuut.
Mihoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihoc passt de bal zonder na te denken. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso is nu in balbezit. Afonso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Könyves rent richting de bal. Alcázar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Könyves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Könyves kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Green kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Green probeert naar een medespeler te passen. Abello is nu in balbezit. Michek verovert de bal door een tackle van achteren. Michek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - Х3 5:0

69e minuut.
Haddal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ambia. Haddal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Afonso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Könyves rent richting de bal. Könyves schiet op doel. Green kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

71e minuut.
Ambia onderschept slim de pass. Ambia speelt de bal door. Pozzaglia probeert naar een medespeler te passen. Sosna heeft problemen om de bal te vangen. Sosna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Michek is nu in balbezit. Michek passt de bal met de wreef. Könyves bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodionov onderschept slim de pass. Rodionov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Batatais verovert de bal door een tackle van achteren. Batatais geeft een lange en hoge pass. Almási kopt de bal weg. Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek haalt uit met een fantastische trap. Borejko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - Х3 6:0

79e minuut.
Doeltrap. Borejko trapt de bal weg. Almási geeft de bal voor. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ambia probeert naar een medespeler te passen. Kone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kone speelt de bal door. Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - Х3 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Susi 48%, Х3 52%.
Susi - Х3 7:0
Х3