Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CUZMINKI FC Unreal
323 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 21.5
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Buzdugan onderschept slim de pass. Zabolotin onderschept slim de pass. Trahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustrinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Lustrinelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Trahman is nu in balbezit. Trahman geeft de bal voor. Daar is Neganović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukristov haalt uit met een fantastische trap. Sponkie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - FC Unreal 1:0

17e minuut.
Trahman is nu in balbezit. Trahman speelt de bal door. Kanischev rent richting de bal. Kanischev schiet op doel. Sponkie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - FC Unreal 2:0

35e minuut.
Kanischev rent richting de bal. Kanischev met een sublieme pass. Sukristov heeft problemen om de bal te vangen. Sukristov schiet op doel. Sponkie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - FC Unreal 3:0

41e minuut.
Tatarchuk geeft de bal voor. Kanischev heeft problemen om de bal te vangen. Kusov rent richting de bal. Kanischev verovert de bal door een tackle van achteren. Kanischev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - FC Unreal 4:0

45e minuut.
Kanischev rent richting de bal. Talamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanischev verovert de bal door een tackle van achteren. Kanischev geeft een lange en hoge pass. Daar is Baranom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kabanov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sukristov maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CUZMINKI 53%, FC Unreal 47%.
FC CUZMINKI - FC Unreal 4:0

57e minuut.
Trahman probeert naar een medespeler te passen. Kusov is nu in balbezit. Kabanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kabanov speelt de bal door. Kanischev rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kabanov neemt de hoekschop. Sponkie met een sublieme pass. Tatarchuk kopt de bal weg. Kanischev is nu in balbezit. Kanischev draait met de bal, schiet en ... Sponkie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Bulykin rent richting de bal. Kadashov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulykin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zabolotin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kanischev krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Sukristov heeft problemen om de bal te vangen. Sukristov passt de bal met de wreef. Kanischev is nu in balbezit. Kanischev haalt uit met een fantastische trap. Sponkie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - FC Unreal 5:0

73e minuut.
Daar is Bulykin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulykin probeert naar een medespeler te passen. Sukristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sukristov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukristov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Smirnov komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Daar is Baranom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talamini is nu in balbezit. Smirnov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smirnov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CUZMINKI 39%, FC Unreal 61%.
FC CUZMINKI - FC Unreal 5:0