Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Х3 Partizany Vladikavkaz
442 Tactiek Partizan!2D
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.1 gemiddelde waardering 51.2
redelijk Schieten solide
matig Passen solide
uitstekend Verdedigen redelijk


5e minuut.
Mihoc met de inworp. Pirih bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Afonso geeft een lange en hoge pass. Marga springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Trajanovski probeert naar een medespeler te passen. Günan rent richting de bal. Günan passt de bal zonder na te denken. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Złocki geeft een lange en hoge pass. Abello is nu in balbezit. Ludwikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Batatais met een harde bal richting middenveld. Günan kopt de bal weg. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... Borejko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Partizany Vladikavkaz 0:1

33e minuut.
Rantzau met een sublieme pass. Mendes is nu in balbezit. Mendes passt de bal in één keer door. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Batatais onderschept slim de pass. Kaźmierczak onderschept slim de pass. Kaźmierczak passt de bal in één keer door. Mendes rent richting de bal. Mendes schiet op doel. Borejko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Х3 63%, Partizany Vladikavkaz 37%.
Х3 - Partizany Vladikavkaz 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Günan de bal. Złocki rent richting de bal. Złocki speelt de bal door. Günan rent richting de bal. Günan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Günan onderschept slim de pass. Günan geeft een hoge lob. Batatais heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złocki passt de bal met de wreef. Günan is nu in balbezit. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski schiet op doel. Borejko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Złocki passt de bal in één keer door. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes met een sublieme pass. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ludwikowski is nu in balbezit. Haddal verovert de bal door een tackle van achteren. Kaźmierczak probeert naar een medespeler te passen. Günan rent richting de bal. Günan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. Borejko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Partizany Vladikavkaz 0:2

60e minuut.
Oferma komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Abello geeft de bal voor. Inworp. Günan met een snelle inworp. Kaźmierczak is nu in balbezit. Kaźmierczak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes passt de bal in één keer door. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski schiet op doel. Borejko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Partizany Vladikavkaz 0:3

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babosvozov komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Batatais onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mendes neemt de hoekschop. Ludwikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

83e minuut.
Oferma is nu in balbezit. Oferma speelt de bal door. Babosvozov rent richting de bal. Babosvozov haalt uit met een fantastische trap. Borejko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Partizany Vladikavkaz 0:4

87e minuut.
Mihoc geeft de bal voor. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Х3 72%, Partizany Vladikavkaz 28%.
Х3 - Partizany Vladikavkaz 0:4
Х3