Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CUZMINKI FC MC
323 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 19.3
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Shpakovskij geeft een lange en hoge pass. Egunov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dudkin rent richting de bal. Dudkin haalt uit met een fantastische trap. Yorsh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - FC MC 0:1

9e minuut.
Bashirov is nu in balbezit. Trahman onderschept slim de pass. Sukristov is nu in balbezit. Kanischev rent richting de bal. Kanischev schiet op doel. Zakrutkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Kirichenko geeft een hoge lob. Kabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhdanovich. Zhdanovich krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kabanov met een sublieme pass. Kanischev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanischev passt de bal zonder na te denken. Sukristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukristov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC CUZMINKI - FC MC 1:1

20e minuut.
Shpakovskij rent richting de bal. Nikonov is nu in balbezit. Shpakovskij verovert de bal door een tackle van achteren. Shpakovskij haalt uit met een fantastische trap. Yorsh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - FC MC 1:2

20e minuut.
Kanischev probeert naar een medespeler te passen. Sukristov heeft problemen om de bal te vangen. Dudkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Nikonov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sukristov de bal. Sukristov passt de bal zonder na te denken. Kanischev is nu in balbezit. Kanischev schiet op doel. Zakrutkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC CUZMINKI - FC MC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CUZMINKI 40%, FC MC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC CUZMINKI - FC MC 2:2

48e minuut.
Klungelig pakt Kanischev de bal. Wat een zware overtreding van Schustov ... Strafschop! Kanischev raakt geblesseerd tijdens het duel. Sukristov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Zakrutkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - FC MC 3:2

54e minuut.
Bulykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulykin geeft een lange en hoge pass. Kanischev rent richting de bal. Kanischev haalt uit met een fantastische trap. Zakrutkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kirichenko verovert de bal door een tackle van achteren. Sukristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukristov passt de bal met de wreef. Kanischev is nu in balbezit. Kanischev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kirichenko geeft een hoge lob. Yevsikov is nu in balbezit. Isaev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Isaev krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Bulykin is nu in balbezit. Bulykin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schustov de bal. Kanischev rent richting de bal. Kanischev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Kirichenko geeft een lange en hoge pass. Kabanov is nu in balbezit. Kabanov met een sublieme pass. Daar is Kanischev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanischev schiet op doel. Zakrutkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Smirnov komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Nikonov probeert naar een medespeler te passen. Bulykin is nu in balbezit. Bulykin passt de bal zonder na te denken. Smirnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smirnov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CUZMINKI 35%, FC MC 65%.
FC CUZMINKI - FC MC 3:2