Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Unreal FC Shakhovskaya 2017
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Baranom geeft de bal voor. Inworp. Dedkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galaev is nu in balbezit. Galaev geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - FC Shakhovskaya 2017 0:1

13e minuut.
Budakov speelt de bal door. Buzdugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Unreal - FC Shakhovskaya 2017 1:1

29e minuut.
Dedkov passt de bal in één keer door. Alekseev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaev haalt uit met een fantastische trap. Sponkie probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kolodin rent richting de bal. Kolodin speelt de bal door. Sirkhaev rent richting de bal. Galaev is nu in balbezit. Galaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pisarev met een harde bal richting middenveld. Dedkov kopt de bal weg. Galaev speelt de bal door. Sirkhaev rent richting de bal. Sirkhaev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unreal 43%, FC Shakhovskaya 2017 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Unreal - FC Shakhovskaya 2017 1:1

51e minuut.
Dedkov heeft problemen om de bal te vangen. Dedkov met een sublieme pass. Sirkhaev is nu in balbezit. Sirkhaev haalt uit met een fantastische trap. Sponkie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Unreal - FC Shakhovskaya 2017 1:2

55e minuut.
Neganović rent richting de bal. Sirkhaev begaat een overtreding. Neganović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neganović met een snel genomen vrije trap. Buzdugan rent richting de bal. Buzdugan schiet op doel. Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Shchvetz met een sublieme pass. Barabash is nu in balbezit. Barabash passt de bal zonder na te denken. Buzdugan is nu in balbezit. Buzdugan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Shchiolkin speelt de bal door. Lustrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzdugan rent richting de bal. Lustrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustrinelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Unreal 62%, FC Shakhovskaya 2017 38%.
FC Unreal - FC Shakhovskaya 2017 1:2