Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partizany Vladikavkaz Susi
Partizan!2D Tactiek 111
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.6 gemiddelde waardering 47.2
solide Schieten redelijk
solide Passen solide
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Kaźmierczak speelt de bal door. Klungelig pakt Günan de bal. Günan passt de bal in één keer door. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - Susi 1:0

14e minuut.
Günan geeft de bal voor. Klungelig pakt Alcázar de bal. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski schiet op doel. Green maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kone geeft een hoge lob. Klungelig pakt Michek de bal. Złocki probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pozzaglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michek is nu in balbezit. Balcer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Michek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Michek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! Bystřický bokst de bal weg.

17e minuut.
Kone kopt de bal weg. Rosenberg rent richting de bal. Rantzau met een sublieme pass. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski schiet op doel. Green verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Günan is nu in balbezit. Günan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński geeft een hoge lob. Günan geeft de bal voor. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - Susi 2:0

23e minuut.
Doeltrap. Jačiunskas trapt de bal weg. Kaźmierczak kopt de bal weg. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. Green bokst de bal weg.

29e minuut.
Złocki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ludwikowski de bal. Jačiunskas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ludwikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Złocki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ambia is nu in balbezit. Günan verovert de bal door een tackle van achteren. Günan passt de bal in één keer door. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Jačiunskas rent richting de bal. Jačiunskas passt de bal in één keer door. Günan speelt de bal door. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. Green bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - Susi 3:0

42e minuut.
Mendes geeft een lange en hoge pass. Günan bereikt de bal nog maar net als eerste. Günan passt de bal in één keer door. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - Susi 4:0

43e minuut.
Mendes passt de bal met de wreef. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski met een sublieme pass. Günan rent richting de bal. Günan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - Susi 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizany Vladikavkaz 48%, Susi 52%.
Partizany Vladikavkaz - Susi 5:0

46e minuut.
Babosvozov komt het veld opgelopen. Molodov komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar rent richting de bal. Ludwikowski onderschept slim de pass. Ludwikowski schiet op doel. Green werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - Susi 6:0

61e minuut.
Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar onderschept slim de pass. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - Susi 7:0

61e minuut.
Oferma komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Balcer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Babosvozov kopt de bal weg. Oferma probeert de bal aan de voet te houden. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Balcer geeft de bal voor. Inworp. Ambia met de inworp. Pozzaglia is nu in balbezit. Pozzaglia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizany Vladikavkaz 48%, Susi 52%.
Partizany Vladikavkaz - Susi 7:0