Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Susi Partizany Vladikavkaz
111 Tactiek Partizan!2D
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 53.7
goed Schieten solide
solide Passen solide
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Kwieciński geeft de bal voor. Günan rent richting de bal. Ludwikowski is nu in balbezit. Günan is nu in balbezit. Günan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Alcázar onderschept slim de pass. Złocki rent richting de bal. Złocki passt de bal in één keer door. Günan rent richting de bal. Günan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Green probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes passt de bal in één keer door. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. Green probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - Partizany Vladikavkaz 0:1

11e minuut.
Inworp. Rantzau met de inworp. Mendes speelt de bal door. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski schiet op doel. Green verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Alcázar geeft een lange en hoge pass. Trajanovski geeft de bal voor. Günan rent richting de bal. Günan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - Partizany Vladikavkaz 0:2

15e minuut.
Kaźmierczak rent richting de bal. Kaźmierczak passt de bal met de wreef. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - Partizany Vladikavkaz 0:3

19e minuut.
Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. Alcázar kopt de bal weg. Złocki rent richting de bal. Złocki haalt uit met een fantastische trap. Green probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - Partizany Vladikavkaz 0:4

20e minuut.
Mendes rent richting de bal. Mendes passt de bal in één keer door. Złocki met een sublieme pass. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złocki probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski rent richting de bal. Mendes rent richting de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ... Green verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Menéndez geeft een lange en hoge pass. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński probeert naar een medespeler te passen. Pozzaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzaglia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kaźmierczak speelt de bal door. Mendes speelt de bal door. Günan is nu in balbezit. Günan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - Partizany Vladikavkaz 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Susi 60%, Partizany Vladikavkaz 40%.
Susi - Partizany Vladikavkaz 0:5

46e minuut.
Babosvozov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kone verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Mendes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaźmierczak heeft problemen om de bal te vangen. Kaźmierczak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Pozzaglia kopt de bal weg. Złocki is nu in balbezit. Złocki passt de bal in één keer door. Babosvozov rent richting de bal. Babosvozov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jačiunskas verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Babosvozov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ludwikowski krijgt zijn hoofd ertegen. Green probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Ambia passt de bal zonder na te denken. Pozzaglia is nu in balbezit. Pozzaglia passt de bal in één keer door. Michek heeft problemen om de bal te vangen. Michek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodionov verovert de bal door een tackle van achteren. Złocki probeert naar een medespeler te passen. Babosvozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babosvozov haalt uit met een fantastische trap. Green verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jačiunskas bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Babosvozov zal de hoekschop nemen. Złocki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kaźmierczak is nu in balbezit. Złocki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ludwikowski de bal. Babosvozov rent richting de bal. Babosvozov draait met de bal, schiet en ... Green kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Kwieciński onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pozzaglia de bal. Pozzaglia geeft de bal voor. Sosna rent richting de bal. Sosna schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - Partizany Vladikavkaz 1:5

61e minuut.
Oferma komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mendes speelt de bal door. Oferma kan de bal niet met de borst controleren. Oferma probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Trajanovski speelt de bal door. Babosvozov is nu in balbezit. Oferma is nu in balbezit. Babosvozov is nu in balbezit. Babosvozov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Susi 55%, Partizany Vladikavkaz 45%.
Susi - Partizany Vladikavkaz 1:5