Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razors of the Sky Х3
tiger4-h Tactiek 442
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 41.6
formidable Schieten good
excellent Passen average
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Akyürek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dalla rent richting de bal. Dalla geeft de bal voor. Panhauser springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Х3 0:1

5e minuut.
Brůcha passt de bal zonder na te denken. Grachiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachiov met een sublieme pass. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Shcheglov speelt de bal door. Batatais heeft problemen om de bal te vangen. Batatais verovert de bal door een tackle van achteren. Veremeev is nu in balbezit. Veremeev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kennedy passt de bal in één keer door. Shcheglov rent richting de bal. Shcheglov geeft de bal voor. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen. Borejko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Razors of the Sky - Х3 1:1

12e minuut.
Grachiov rent richting de bal. Grachiov passt de bal zonder na te denken. Matveev speelt de bal door. Peyroche rent richting de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Grachiov rent richting de bal. Grachiov geeft een hoge lob. Abello verovert de bal door een tackle van achteren. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Х3 2:1

13e minuut.
Panhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachiov begaat een overtreding. Panhauser raakt geblesseerd tijdens het duel. Kennedy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Akyürek is nu in balbezit. Akyürek geeft een lange en hoge pass. Yorshik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Matveev schiet op doel. Batatais probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Х3 3:1

20e minuut.
Gavrutin onderschept slim de pass. Gavrutin geeft een hoge lob. Grachiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachiov geeft de bal voor. Peyroche springt en kopt de bal. Borejko bokst de bal weg.

26e minuut.
Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev passt de bal zonder na te denken. Shcheglov speelt de bal door. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Grachiov passt de bal in één keer door. Matveev rent richting de bal. Matveev passt de bal zonder na te denken. Peyroche heeft problemen om de bal te vangen. Peyroche schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Shcheglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shcheglov passt de bal zonder na te denken. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev heeft problemen om de bal te vangen. Matveev draait met de bal, schiet en ... Borejko bokst de bal weg.

35e minuut.
Matveev speelt de bal door. Abello speelt de bal door. Matveev geeft de bal voor. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Daar is Gavrutin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veremeev is nu in balbezit. Matveev is nu in balbezit. Matveev geeft een hoge lob. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shcheglov neemt de hoekschop. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Abello de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Х3 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razors of the Sky 32%, Х3 68%.
Razors of the Sky - Х3 4:1

47e minuut.
Zaoral geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grachiov met een snelle inworp. Matveev geeft een hoge lob. Peyroche springt en kopt de bal. Borejko bokst de bal weg.

48e minuut.
Matveev kan de bal niet met de borst controleren. Grachiov rent richting de bal. Matveev geeft een hoge lob. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen. Borejko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Х3 5:1

49e minuut.
Matveev passt de bal zonder na te denken. Grachiov rent richting de bal. Grachiov passt de bal zonder na te denken. Daar is Peyroche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyroche schiet op doel. Borejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Grachiov met de inworp. Matveev rent richting de bal. Matveev geeft de bal voor. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Borejko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Х3 6:1

58e minuut.
Batatais bereikt de bal nog maar net als eerste. Batatais geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grachiov met de inworp. Matveev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Shcheglov passt de bal met de wreef. Veremeev rent richting de bal. Shcheglov geeft de bal voor. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche schiet op doel. Borejko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Zawodny de bal onder controle te krijgen. Shcheglov geeft een lange en hoge pass. Peyroche rent richting de bal. Matveev is nu in balbezit. Matveev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Х3 7:1

69e minuut.
Shcheglov rent richting de bal. Shcheglov passt de bal in één keer door. Grachiov rent richting de bal. Grachiov passt de bal zonder na te denken. Matveev rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matveev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Х3 8:1

76e minuut.
Sharapov onderschept slim de pass. Sharapov met een sublieme pass. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche schiet op doel. Borejko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Х3 9:1

78e minuut.
Klungelig pakt Veremeev de bal. Gavrutin speelt de bal door. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Х3 10:1

84e minuut.
Zhabin is nu in balbezit. Zhabin geeft een lange en hoge pass. Daar is Zaoral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grachiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachiov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Brůcha rent richting de bal. Brůcha geeft een lange en hoge pass. Peyroche probeert de bal met de borst te controleren. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Borejko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - Х3 11:1

89e minuut.
Shcheglov onderschept slim de pass. Shcheglov met een sublieme pass. Klungelig pakt Peyroche de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Abello de bal onder controle te krijgen. Borejko bokst de bal weg. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peyroche rent richting de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razors of the Sky 23%, Х3 77%.
Razors of the Sky - Х3 11:1

Х3