Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Х3 Razors of the Sky
442 Tactiek tiger4-h
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 48
redelijk Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Sharapov rent richting de bal. Sharapov geeft een lange en hoge pass. Matveev kopt de bal weg. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Matveev rent richting de bal. Matveev passt de bal in één keer door. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Razors of the Sky 0:1

7e minuut.
Grachiov probeert naar een medespeler te passen. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Grachiov is nu in balbezit. Grachiov geeft een lange en hoge pass. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Grachiov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Shcheglov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shcheglov passt de bal in één keer door. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Borejko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Grachiov met een sublieme pass. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev is nu in balbezit. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borejko probeert wanhopig de bal te grijpen. Peyroche rent richting de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Borejko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matveev speelt de bal door. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Borejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Razors of the Sky 0:2

16e minuut.
Matveev probeert naar een medespeler te passen. Grachiov is nu in balbezit. Grachiov passt de bal in één keer door. Peyroche rent richting de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Shcheglov met een sublieme pass. Abello is nu in balbezit. Peyroche verovert de bal door een tackle van achteren. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Borejko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Razors of the Sky 0:3

20e minuut.
Matveev passt de bal zonder na te denken. Grachiov rent richting de bal. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Razors of the Sky 0:4

22e minuut.
Daar is Grachiov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grachiov geeft een hoge lob. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Borejko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Razors of the Sky 0:5

23e minuut.
Grachiov rent richting de bal. Haddal begaat een overtreding. Grachiov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grachiov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peyroche maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Grachiov rent richting de bal. Grachiov passt de bal met de wreef. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Borejko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sharapov is nu in balbezit. Bridge onderschept slim de pass. Bridge passt de bal in één keer door. Kołos is nu in balbezit. Kołos geeft de bal voor. Yorshik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Brůcha geeft een lange en hoge pass. Shcheglov kopt de bal weg. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Borejko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Razors of the Sky 0:6

28e minuut.
Kołos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sharapov neemt vlug de vrije trap. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Razors of the Sky 0:7

29e minuut.
Grachiov speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Matveev de bal onder controle te krijgen. Abello rent richting de bal. Peyroche onderschept slim de pass. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Razors of the Sky 0:8

31e minuut.
Kołos kopt de bal weg. Grachiov met een sublieme pass. Matveev met een sublieme pass. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dalla kopt de bal weg. Grachiov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peyroche de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Borejko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Razors of the Sky 0:9

35e minuut.
Peyroche heeft problemen om de bal te vangen. Peyroche passt de bal met de wreef. Grachiov speelt de bal door. Matveev rent richting de bal. Matveev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Razors of the Sky 0:10

39e minuut.
Doeltrap. Batatais trapt de bal weg van het doel. Gavrutin kopt de bal weg. Matveev geeft een hoge lob. Peyroche springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Х3 78%, Razors of the Sky 22%.
Х3 - Razors of the Sky 0:10

48e minuut.
Matveev is nu in balbezit. Matveev passt de bal in één keer door. Peyroche is nu in balbezit. Matveev rent richting de bal. Matveev schiet op doel. Borejko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Batatais geeft een hoge lob. Inworp. Grachiov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev geeft een hoge lob. Borejko bokst de bal weg. Peyroche springt en kopt de bal. Borejko bokst de bal weg.

49e minuut.
Matveev speelt de bal door. Klungelig pakt Shcheglov de bal. Shcheglov geeft een lange en hoge pass. Peyroche rent richting de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grachiov met een snelle inworp. Matveev rent richting de bal. Matveev geeft de bal voor. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen. Borejko bokst de bal weg.

53e minuut.
Grachiov is nu in balbezit. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Batatais bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche verovert de bal door een tackle van achteren. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Borejko bokst de bal weg.

59e minuut.
Gavrutin speelt de bal door. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev geeft een hoge lob. Peyroche maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Razors of the Sky 0:11

60e minuut.
Haddal bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddal geeft een lange en hoge pass. Veremeev kopt de bal weg. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Borejko bokst de bal weg.

62e minuut.
Gavrutin probeert naar een medespeler te passen. Grachiov probeert naar een medespeler te passen. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Shcheglov rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Grachiov probeert naar een medespeler te passen. Zhabin rent richting de bal. Zhabin geeft een lange en hoge pass. Grachiov geeft een hoge lob. Peyroche springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Razors of the Sky 0:12

66e minuut.
Grachiov kopt de bal weg. Daar is Matveev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matveev geeft een hoge lob. Peyroche rent richting de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Grachiov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Matveev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matveev geeft een hoge lob. Peyroche maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Razors of the Sky 0:13

86e minuut.
Matveev speelt de bal door. Daar is Peyroche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abello is nu in balbezit. Matveev verovert de bal door een tackle van achteren. Matveev schiet op doel. Borejko bokst de bal weg. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shcheglov geeft een lange en hoge pass. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Х3 - Razors of the Sky 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Х3 78%, Razors of the Sky 22%.
Х3 - Razors of the Sky 0:14
Х3