Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CUZMINKI FC Shakhovskaya 2017
323 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 19.2
adequate Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kolodin passt de bal zonder na te denken. Galaev is nu in balbezit. Nikonov rent richting de bal. Galaev verovert de bal door een tackle van achteren. Galaev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - FC Shakhovskaya 2017 0:1

6e minuut.
Sukristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trahman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kanischev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanischev schiet op doel. Pisarev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC CUZMINKI - FC Shakhovskaya 2017 1:1

11e minuut.
Zabolotin onderschept slim de pass. Zabolotin geeft de bal voor. Aleksandrov is nu in balbezit. Sukristov verovert de bal door een tackle van achteren. Sukristov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - FC Shakhovskaya 2017 2:1

16e minuut.
Egunov geeft de bal voor. Inworp. Dedkov met de inworp. Galaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Trahman passt de bal zonder na te denken. Aleksandrov is nu in balbezit. Kanischev onderschept slim de pass. Kanischev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - FC Shakhovskaya 2017 3:1

25e minuut.
Barabash rent richting de bal. Barabash probeert naar een medespeler te passen. Galaev is nu in balbezit. Sirkhaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirkhaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - FC Shakhovskaya 2017 3:2

31e minuut.
Nikonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaev verovert de bal door een tackle van achteren. Galaev probeert naar een medespeler te passen. Sirkhaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirkhaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC CUZMINKI - FC Shakhovskaya 2017 3:3

40e minuut.
Aleksandrov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulykin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sukristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukristov draait met de bal, schiet en ... Paal! Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - FC Shakhovskaya 2017 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CUZMINKI 41%, FC Shakhovskaya 2017 59%.
FC CUZMINKI - FC Shakhovskaya 2017 4:3

52e minuut.
Kolodin is nu in balbezit. Kolodin geeft een hoge lob. Sisyaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirkhaev rent richting de bal. Sirkhaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Barabash rent richting de bal. Trahman onderschept slim de pass. Zyryanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kanischev rent richting de bal. Kanischev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sisyaev passt de bal zonder na te denken. Galaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaev passt de bal zonder na te denken. Sirkhaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirkhaev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sisyaev passt de bal zonder na te denken. Barabash is nu in balbezit. Trahman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trahman krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Sukristov onderschept slim de pass. Sukristov probeert naar een medespeler te passen. Kanischev is nu in balbezit. Kanischev schiet op doel. Buriak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Trahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisyaev verovert de bal door een tackle van achteren. Sisyaev passt de bal met de wreef. Kanischev is nu in balbezit. Kanischev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Smirnov komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Nikonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaev begaat een overtreding. Nikonov raakt geblesseerd tijdens het duel. Zabolotin met een snel genomen vrije trap. Sukristov is nu in balbezit. Sukristov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Galaev rent richting de bal. Nikonov onderschept slim de pass. Nikonov geeft een hoge lob. Sukristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukristov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CUZMINKI 42%, FC Shakhovskaya 2017 58%.
FC CUZMINKI - FC Shakhovskaya 2017 4:3