Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Shakhovskaya 2017 FC CUZMINKI
Normal Tactiek 323
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 28.2
slecht Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Bulykin kopt de bal weg. Sukristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukristov passt de bal met de wreef. Kanischev rent richting de bal. Kanischev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - FC CUZMINKI 0:1

9e minuut.
Sirkhaev is nu in balbezit. Egunov rent richting de bal. Sirkhaev onderschept slim de pass. Sirkhaev draait met de bal, schiet en ... Shmatovalenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Shakhovskaya 2017 - FC CUZMINKI 1:1

11e minuut.
Klungelig pakt Barabash de bal. Sukristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukristov passt de bal in één keer door. Kanischev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanischev schiet op doel. Pisarev bokst de bal weg.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zyryanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barabash rent richting de bal. Kanischev verovert de bal door een tackle van achteren. Kanischev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kabanov rent richting de bal. Kabanov geeft de bal voor. Klungelig pakt Aleksandrov de bal. Sukristov rent richting de bal. Sukristov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - FC CUZMINKI 1:2

39e minuut.
Pisarev met een harde bal richting middenveld. Galaev is nu in balbezit. Galaev met een sublieme pass. Sirkhaev is nu in balbezit. Sirkhaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Shakhovskaya 2017 - FC CUZMINKI 2:2

43e minuut.
Bulykin rent richting de bal. Bulykin geeft de bal voor. Sukristov kopt de bal weg. Kanischev rent richting de bal. Kanischev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shakhovskaya 2017 54%, FC CUZMINKI 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Shakhovskaya 2017 - FC CUZMINKI 2:2

60e minuut.
Barabash is nu in balbezit. Barabash speelt de bal door. Sukristov is nu in balbezit. Sukristov haalt uit met een fantastische trap. Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - FC CUZMINKI 2:3

72e minuut.
Shmatovalenko trapt de bal weg van het doel. Trahman kopt de bal weg. Aleksandrov is nu in balbezit. Sukristov rent richting de bal. Sukristov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Smirnov komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Shchvetz probeert naar een medespeler te passen. Speranskij heeft problemen om de bal te vangen. Sukristov is nu in balbezit. Sukristov haalt uit met een fantastische trap. Aleksandrov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - FC CUZMINKI 2:4

81e minuut.
Isaev met een sublieme pass. Bulykin rent richting de bal. Bulykin geeft een lange en hoge pass. Smirnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smirnov haalt uit met een fantastische trap. Pisarev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - FC CUZMINKI 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shakhovskaya 2017 57%, FC CUZMINKI 43%.
FC Shakhovskaya 2017 - FC CUZMINKI 2:5