Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razors of the Sky FC CUZMINKI
tiger4-h Tactiek 323
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 28.6
formidabel Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Kanischev rent richting de bal. Brůcha verovert de bal door een tackle van achteren. Brůcha geeft een lange en hoge pass. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Shmatovalenko bokst de bal weg.

6e minuut.
Grachiov rent richting de bal. Grachiov passt de bal zonder na te denken. Matveev speelt de bal door. Peyroche rent richting de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Shmatovalenko bokst de bal weg. Paal! Matveev rent richting de bal. Matveev schiet op doel. Shmatovalenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 1:0

10e minuut.
Matveev rent richting de bal. Peyroche is nu in balbezit. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev draait met de bal, schiet en ... Shmatovalenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 2:0

12e minuut.
Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche passt de bal met de wreef. Shcheglov speelt de bal door. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 3:0

16e minuut.
Tsvetkov heeft problemen om de bal te vangen. Tsvetkov geeft een lange en hoge pass. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Shmatovalenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Shcheglov rent richting de bal. Shcheglov passt de bal zonder na te denken. Peyroche rent richting de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Shmatovalenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 4:0

19e minuut.
Isaev passt de bal zonder na te denken. Grachiov probeert naar een medespeler te passen. Peyroche rent richting de bal. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Matveev rent richting de bal. Matveev passt de bal zonder na te denken. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Shmatovalenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 5:0

22e minuut.
Matveev passt de bal met de wreef. Tsvetkov met een sublieme pass. Grachiov speelt de bal door. Klungelig pakt Peyroche de bal. Peyroche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 6:0

23e minuut.
Klungelig pakt Nikonov de bal. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche heeft problemen om de bal te vangen. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zabolotin de bal onder controle te krijgen. Shmatovalenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Egunov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grachiov met een snelle inworp. Matveev geeft een lange en hoge pass. Peyroche springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 7:0

27e minuut.
Grachiov is nu in balbezit. Grachiov geeft een lange en hoge pass. Matveev kopt de bal weg. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 8:0

30e minuut.
Shcheglov geeft de bal voor. Egunov kopt de bal weg. Grachiov speelt de bal door. Peyroche heeft problemen om de bal te vangen. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Grachiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bulykin zijn tegenspeler op de grond. Grachiov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zhabin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Shmatovalenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zabolotin met een harde bal richting middenveld. Shcheglov controleert de bal met de borst. Shcheglov passt de bal zonder na te denken. Peyroche rent richting de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Shcheglov speelt de bal door. Matveev is nu in balbezit. Matveev geeft een lange en hoge pass. Peyroche rent richting de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 9:0

35e minuut.
Inworp. Grachiov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matveev is nu in balbezit. Matveev geeft een hoge lob. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Shmatovalenko trapt de bal weg. Daar is Gavrutin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsvetkov met een sublieme pass. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev rent richting de bal. Matveev passt de bal met de wreef. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razors of the Sky 23%, FC CUZMINKI 77%.
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 9:0

46e minuut.
Isaev is nu in balbezit. Isaev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grachiov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsvetkov geeft een lange en hoge pass. Shmatovalenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 10:0

50e minuut.
Egunov trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gavrutin de bal onder controle te krijgen. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 11:0

52e minuut.
Grachiov passt de bal met de wreef. Tsvetkov speelt de bal door. Shcheglov probeert naar een medespeler te passen. Peyroche rent richting de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Tsvetkov passt de bal zonder na te denken. Shcheglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shcheglov geeft een hoge lob. Matveev rent richting de bal. Matveev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 12:0

56e minuut.
Daar is Matveev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matveev passt de bal in één keer door. Grachiov rent richting de bal. Grachiov geeft de bal voor. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev haalt uit met een fantastische trap. Shmatovalenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 13:0

57e minuut.
Zhabin rent richting de bal. Zhabin geeft een hoge lob. Matveev kopt de bal weg. Peyroche rent richting de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Shmatovalenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev passt de bal zonder na te denken. Grachiov met een sublieme pass. Shcheglov heeft problemen om de bal te vangen. Shcheglov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Shmatovalenko probeert naar een medespeler te passen. Tsvetkov kopt de bal weg. Peyroche rent richting de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 14:0

62e minuut.
Tsvetkov heeft problemen om de bal te vangen. Tsvetkov met een sublieme pass. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Egunov met een harde bal richting middenveld. Tsvetkov kopt de bal weg. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Shmatovalenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Matveev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 15:0

67e minuut.
Peyroche is nu in balbezit. Peyroche passt de bal zonder na te denken. Matveev is nu in balbezit. Matveev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Matveev passt de bal in één keer door. Zabolotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche onderschept slim de pass. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Shmatovalenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 16:0

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Smirnov komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Shcheglov probeert naar een medespeler te passen. Matveev is nu in balbezit. Matveev passt de bal in één keer door. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Shcheglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shcheglov probeert naar een medespeler te passen. Peyroche heeft problemen om de bal te vangen. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Zabolotin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shcheglov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 17:0

79e minuut.
Grachiov heeft problemen om de bal te vangen. Grachiov speelt de bal door. Peyroche rent richting de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Egunov probeert de bal aan de voet te houden. Shmatovalenko bokst de bal weg.

82e minuut.
Peyroche rent richting de bal. Peyroche passt de bal in één keer door. Grachiov probeert naar een medespeler te passen. Matveev is nu in balbezit. Matveev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 18:0

84e minuut.
Zabolotin geeft de bal voor. Matveev probeert de bal aan de voet te houden. Kabanov is nu in balbezit. Shcheglov onderschept slim de pass. Shcheglov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Matveev probeert naar een medespeler te passen. Grachiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachiov passt de bal met de wreef. Matveev is nu in balbezit. Matveev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Matveev passt de bal met de wreef. Peyroche is nu in balbezit. Egunov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peyroche raakt geblesseerd tijdens het duel. Peyroche legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Shmatovalenko bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Grachiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachiov geeft de bal voor. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev draait met de bal, schiet en ... Shmatovalenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razors of the Sky 13%, FC CUZMINKI 87%.
Razors of the Sky - FC CUZMINKI 18:0