Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MC Susi
Normal Tactiek 111
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 42
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen average


1e minuut.
Dudkin met een sublieme pass. Klungelig pakt Shpakovskij de bal. Michek onderschept slim de pass. Michek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Susi 0:1

3e minuut.
Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sosna de bal. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Schustov de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Susi 0:2

4e minuut.
Sosna passt de bal met de wreef. Michek rent richting de bal. Sosna is nu in balbezit. Michek rent richting de bal. Michek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Klungelig pakt Kone de bal. Kone passt de bal in één keer door. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Susi 0:3

11e minuut.
Pozzaglia rent richting de bal. Pozzaglia passt de bal in één keer door. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Zakrutkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Susi 0:4

17e minuut.
Almási passt de bal in één keer door. Daar is Michek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michek passt de bal met de wreef. Sosna rent richting de bal. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Zakrutkin bokst de bal weg. Pozzaglia rent richting de bal. Pozzaglia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Susi 0:5

21e minuut.
Bashirov onderschept slim de pass. Bashirov geeft de bal voor. Kwieciński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shpakovskij rent richting de bal. Shpakovskij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Almási speelt de bal door. Kirichenko rent richting de bal. Kone onderschept slim de pass. Kone geeft de bal voor. Sosna maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Susi 0:6

23e minuut.
Michek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kirichenko. Michek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kirichenko geeft een hoge lob. Almási zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sosna krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Kirichenko de bal. Kone geeft een lange en hoge pass. Daar is Speranskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Susi 0:7

32e minuut.
Michek passt de bal met de wreef. Kone is nu in balbezit. Kone geeft een hoge lob. Sosna is nu in balbezit. Sosna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kone geeft de bal voor. Michek kopt de bal weg. Klungelig pakt Sosna de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ... Zakrutkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Susi 0:8

42e minuut.
Kirichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirichenko geeft een hoge lob. Ambia kopt de bal weg. Michek rent richting de bal. Michek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ambia verovert de bal door een tackle van achteren. Ambia passt de bal met de wreef. Sosna is nu in balbezit. Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

44e minuut.
Almási controleert de bal met de borst. Yevsikov begaat een overtreding. Almási is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Almási met een snel genomen vrije trap. Sosna springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Susi 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MC 74%, Susi 26%.
FC MC - Susi 0:9

49e minuut.
Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna geeft een hoge lob. Michek is nu in balbezit. Michek haalt uit met een fantastische trap. Zakrutkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Susi 0:10

52e minuut.
Almási met een sublieme pass. Speranskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna schiet op doel. Zakrutkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Korneev de bal. Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sosna de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Susi 0:11

62e minuut.
Valikov heeft problemen om de bal te vangen. Kwieciński rent richting de bal. Valikov begaat een overtreding. Valikov krijgt een gele kaart. Kwieciński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kwieciński kan niet meer verder spelen. Lozinskij komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Sosna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozzaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzaglia geeft een lange en hoge pass. Sosna is nu in balbezit. Sosna schiet op doel. Zakrutkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schustov kopt de bal weg. Sosna heeft problemen om de bal te vangen. Sosna schiet op doel. Zakrutkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Yevsikov kopt de bal weg. Ambia speelt de bal door. Klungelig pakt Pozzaglia de bal. Pozzaglia geeft een lange en hoge pass. Sosna maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kirichenko geeft een lange en hoge pass. Jačiunskas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ambia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Michek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michek haalt uit met een fantastische trap. Zakrutkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Sosna is nu in balbezit. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Speranskij de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pozzaglia zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sosna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosna draait met de bal, schiet en ... Zakrutkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Susi 0:12

76e minuut.
Michek is nu in balbezit. Michek passt de bal zonder na te denken. Almási speelt de bal door. Kone is nu in balbezit. Kone geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Susi 0:13

78e minuut.
Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudkin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sosna. Sosna krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Bashirov passt de bal zonder na te denken. Ambia geeft een lange en hoge pass. Sosna kopt de bal weg. Daar is Michek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Schustov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michek is nu in balbezit. Michek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Michek haalt uit met een fantastische trap. Zakrutkin met een sublieme pass. Almási kopt de bal weg. Klungelig pakt Sosna de bal. Sosna schiet op doel. Zakrutkin bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pozzaglia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sosna springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Susi 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MC 82%, Susi 18%.
FC MC - Susi 0:14