Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Shakhovskaya 2017 Х3
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 40.8
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen goed


8e minuut.
Sisyaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panhauser onderschept slim de pass. Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Х3 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Zyryanov de bal. Afonso probeert naar een medespeler te passen. Panhauser rent richting de bal. Panhauser draait met de bal, schiet en ... Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Х3 0:2

16e minuut.
Abello geeft een lange en hoge pass. Aleksandrov rent richting de bal. Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Panhauser rent richting de bal. Panhauser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Х3 0:3

18e minuut.
Galaev is nu in balbezit. Dalla verovert de bal door een tackle van achteren. Dalla passt de bal in één keer door. Bridge rent richting de bal. Bridge geeft een hoge lob. Pisarev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Bridge passt de bal met de wreef. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso passt de bal in één keer door. Panhauser rent richting de bal. Panhauser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Inworp. Speranskij met een snelle inworp. Panhauser met een sublieme pass. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso haalt uit met een fantastische trap. Pisarev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Х3 0:4

36e minuut.
Zyryanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso onderschept slim de pass. Afonso probeert naar een medespeler te passen. Panhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Panhauser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Х3 0:5

40e minuut.
Kennedy passt de bal met de wreef. Akyürek speelt de bal door. Aleksandrov rent richting de bal. Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Afonso draait met de bal, schiet en ... Pisarev bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Dedkov kopt de bal weg. Sisyaev heeft problemen om de bal te vangen. Panhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Panhauser haalt uit met een fantastische trap. Pisarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Х3 0:6

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pisarev niet meer kan verder spelen. Rahimov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shakhovskaya 2017 61%, Х3 39%.
FC Shakhovskaya 2017 - Х3 0:6

49e minuut.
Zawodny is nu in balbezit. Zyryanov onderschept slim de pass. Zyryanov met een sublieme pass. Kolodin rent richting de bal. Kolodin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zyryanov geeft een hoge lob. Akyürek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Panhauser de bal. Panhauser draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aleksandrov de bal onder controle te krijgen. Rahimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Afonso rent richting de bal. Afonso geeft een hoge lob. Panhauser is nu in balbezit. Panhauser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Х3 0:7

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bridge met een snelle inworp. Afonso speelt de bal door. Panhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Panhauser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Х3 0:8

69e minuut.
Kennedy speelt de bal door. Akyürek geeft een lange en hoge pass. Afonso rent richting de bal. Afonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Х3 0:9

70e minuut.
Sirkhaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirkhaev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sisyaev de bal. Panhauser is nu in balbezit. Panhauser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Х3 0:10

73e minuut.
Klungelig pakt Sisyaev de bal. Akyürek rent richting de bal. Akyürek probeert naar een medespeler te passen. Panhauser rent richting de bal. Panhauser schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Afonso kopt de bal weg. Aleksandrov kan de bal niet met de borst controleren. Panhauser verovert de bal door een tackle van achteren. Panhauser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shakhovskaya 2017 - Х3 0:11

84e minuut.
Zawodny probeert naar een medespeler te passen. Zyryanov rent richting de bal. Bridge begaat een overtreding. Zyryanov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zyryanov kan niet meer verder spelen. Nosov komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Rahimov met een harde bal richting middenveld. Akyürek kopt de bal weg. Afonso heeft problemen om de bal te vangen. Panhauser is nu in balbezit. Panhauser draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shakhovskaya 2017 64%, Х3 36%.
FC Shakhovskaya 2017 - Х3 0:11
Х3