Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partizany Vladikavkaz FC CUZMINKI
Partizan!2D Tactiek 323
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.1 gemiddelde waardering 30.4
adequate Schieten average
solid Passen weak
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Kabanov speelt de bal door. Daar is Kanischev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaźmierczak verovert de bal door een tackle van achteren. Günan bereikt de bal nog maar net als eerste. Günan geeft een lange en hoge pass. Yorsh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złocki passt de bal zonder na te denken. Günan rent richting de bal. Günan schiet op doel. Yorsh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC CUZMINKI 1:0

6e minuut.
Daar is Złocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złocki passt de bal in één keer door. Daar is Günan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babosvozov is nu in balbezit. Babosvozov schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Złocki speelt de bal door. Babosvozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babosvozov haalt uit met een fantastische trap. Egunov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yorsh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC CUZMINKI 2:0

18e minuut.
Egunov heeft problemen om de bal te vangen. Nikonov rent richting de bal. Babosvozov onderschept slim de pass. Babosvozov haalt uit met een fantastische trap. Yorsh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC CUZMINKI 3:0

20e minuut.
Złocki rent richting de bal. Złocki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mendes de bal. Mendes passt de bal met de wreef. Egunov verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Balcer verovert de bal door een tackle van achteren. Kaźmierczak probeert naar een medespeler te passen. Złocki met een sublieme pass. Babosvozov heeft problemen om de bal te vangen. Babosvozov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Yorsh met een harde bal richting middenveld. Kaźmierczak is nu in balbezit. Kaźmierczak met een sublieme pass. Günan heeft problemen om de bal te vangen. Günan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kabanov passt de bal zonder na te denken. Kaźmierczak speelt de bal door. Złocki probeert naar een medespeler te passen. Babosvozov is nu in balbezit. Babosvozov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kaźmierczak met een sublieme pass. Günan rent richting de bal. Günan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Babosvozov de bal. Babosvozov draait met de bal, schiet en ... Yorsh bokst de bal weg. Egunov kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC CUZMINKI 4:0

39e minuut.
Babosvozov rent richting de bal. Babosvozov passt de bal zonder na te denken. Günan rent richting de bal. Günan draait met de bal, schiet en ... Yorsh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Balcer kopt de bal weg. Trajanovski met een sublieme pass. Mendes rent richting de bal. Mendes geeft een lange en hoge pass. Zabolotin kopt de bal weg. Yorsh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zabolotin probeert de bal aan de voet te houden. Babosvozov is nu in balbezit. Babosvozov schiet op doel. Yorsh probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Günan geeft de bal voor. Egunov onderschept slim de pass. Mendes probeert de bal met de borst te controleren. Mendes geeft een lange en hoge pass. Babosvozov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizany Vladikavkaz 26%, FC CUZMINKI 74%.
Partizany Vladikavkaz - FC CUZMINKI 4:0

46e minuut.
Molodov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Rantzau de bal. Rantzau speelt de bal door. Günan is nu in balbezit. Günan haalt uit met een fantastische trap. Yorsh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC CUZMINKI 5:0

52e minuut.
Günan is nu in balbezit. Günan probeert naar een medespeler te passen. Kaźmierczak met een sublieme pass. Babosvozov is nu in balbezit. Babosvozov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC CUZMINKI 6:0

59e minuut.
Trajanovski probeert naar een medespeler te passen. Złocki is nu in balbezit. Złocki probeert naar een medespeler te passen. Babosvozov rent richting de bal. Babosvozov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oferma komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kaźmierczak probeert naar een medespeler te passen. Zabolotin is nu in balbezit. Günan onderschept slim de pass. Klungelig pakt Babosvozov de bal. Babosvozov haalt uit met een fantastische trap. Yorsh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Günan is nu in balbezit. Günan haalt uit met een fantastische trap. Yorsh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizany Vladikavkaz - FC CUZMINKI 7:0

66e minuut.
Kanischev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Trajanovski geeft een lange en hoge pass. Babosvozov is nu in balbezit. Babosvozov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Oferma met een sublieme pass. Babosvozov rent richting de bal. Babosvozov passt de bal zonder na te denken. Günan is nu in balbezit. Günan schiet op doel. Yorsh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kaźmierczak met een sublieme pass. Babosvozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babosvozov speelt de bal door. Günan rent richting de bal. Günan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Smirnov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizany Vladikavkaz 26%, FC CUZMINKI 74%.
Partizany Vladikavkaz - FC CUZMINKI 7:0