Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CUZMINKI Partizany Vladikavkaz
323 Tactiek Partizan!2D
45% Balbezit 55%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 47.2
matig Schieten zeer goed
slecht Passen solide
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Günan bereikt de bal nog maar net als eerste. Günan passt de bal in één keer door. Ludwikowski heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap. Shmatovalenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - Partizany Vladikavkaz 0:1

11e minuut.
Inworp. Günan met een snelle inworp. Kaźmierczak is nu in balbezit. Kaźmierczak geeft de bal voor. Ludwikowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Günan rent richting de bal. Tatarchuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Günan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Günan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ludwikowski de bal. Ludwikowski schiet op doel. Shmatovalenko bokst de bal weg.

16e minuut.
Rantzau speelt de bal door. Günan is nu in balbezit. Günan passt de bal in één keer door. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... Shmatovalenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - Partizany Vladikavkaz 0:2

18e minuut.
Günan is nu in balbezit. Tatarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarchuk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bulykin de bal onder controle te krijgen. Złocki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ludwikowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Trahman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Günan rent richting de bal. Günan draait met de bal, schiet en ... Shmatovalenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - Partizany Vladikavkaz 0:3

23e minuut.
Trahman rent richting de bal. Ludwikowski met een sublieme pass. Günan is nu in balbezit. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Günan rent richting de bal. Günan schiet op doel. Shmatovalenko bokst de bal weg.

27e minuut.
Kabanov kopt de bal weg. Kanischev is nu in balbezit. Balcer geeft de bal voor. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Nikonov is nu in balbezit. Günan onderschept slim de pass. Günan geeft de bal voor. Ludwikowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - Partizany Vladikavkaz 0:4

30e minuut.
Nikonov is nu in balbezit. Nikonov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Isaev de bal. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Trajanovski kopt de bal weg. Daar is Günan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Günan speelt de bal door. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Złocki met een sublieme pass. Günan is nu in balbezit. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski schiet op doel. Shmatovalenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - Partizany Vladikavkaz 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CUZMINKI 82%, Partizany Vladikavkaz 18%.
FC CUZMINKI - Partizany Vladikavkaz 0:5

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babosvozov komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Złocki passt de bal in één keer door. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes passt de bal in één keer door. Złocki is nu in balbezit. Złocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Babosvozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babosvozov passt de bal met de wreef. Złocki probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Babosvozov is nu in balbezit. Babosvozov heeft problemen om de bal te vangen. Ludwikowski rent richting de bal. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... Shmatovalenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - Partizany Vladikavkaz 0:6

62e minuut.
Kaźmierczak speelt de bal door. Babosvozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babosvozov probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski schiet op doel. Shmatovalenko bokst de bal weg.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oferma komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kaźmierczak onderschept slim de pass. Kaźmierczak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Babosvozov de bal. Babosvozov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - Partizany Vladikavkaz 0:7

72e minuut.
Oferma probeert naar een medespeler te passen. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski passt de bal in één keer door. Babosvozov is nu in balbezit. Babosvozov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Isaev speelt de bal door. Kaźmierczak is nu in balbezit. Kaźmierczak passt de bal zonder na te denken. Daar is Babosvozov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babosvozov geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - Partizany Vladikavkaz 0:8

80e minuut.
Smirnov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kaźmierczak rent richting de bal. Kaźmierczak passt de bal in één keer door. Babosvozov is nu in balbezit. Babosvozov schiet op doel. Zabolotin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Babosvozov zal de hoekschop nemen. Mendes springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Babosvozov is nu in balbezit. Babosvozov passt de bal met de wreef. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CUZMINKI 80%, Partizany Vladikavkaz 20%.
FC CUZMINKI - Partizany Vladikavkaz 0:8