Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Razors of the Sky FC Unreal
tiger4-h Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 21.1
formidable Schieten weak
very good Passen poor
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Gavrutin probeert naar een medespeler te passen. Grachiov rent richting de bal. Grachiov probeert naar een medespeler te passen. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sponkie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Unreal 1:0

5e minuut.
Sharapov geeft een lange en hoge pass. Grachiov kopt de bal weg. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Peyroche rent richting de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Sponkie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Shcheglov met een snelle inworp. Veremeev controleert de bal met de borst. Veremeev geeft de bal voor. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Unreal 2:0

13e minuut.
Grachiov verovert de bal door een tackle van achteren. Grachiov geeft de bal voor. Alekseev is nu in balbezit. Peyroche verovert de bal door een tackle van achteren. Peyroche draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Grachiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachiov speelt de bal door. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Sponkie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sponkie trapt de bal weg van het doel. Veremeev kopt de bal weg. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Grachiov probeert naar een medespeler te passen. Matveev controleert de bal met de borst. Grachiov geeft een lange en hoge pass. Peyroche kan de bal niet met de borst controleren. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Veremeev passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Neganović de bal onder controle te krijgen. Shcheglov probeert naar een medespeler te passen. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Matveev de bal onder controle te krijgen. Talamini is nu in balbezit. Matveev verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Peyroche de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Sponkie bokst de bal weg.

21e minuut.
Shcheglov speelt de bal door. Peyroche is nu in balbezit. Kadashov rent richting de bal. Peyroche onderschept slim de pass. Peyroche schiet op doel. Paal! Sponkie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Veremeev geeft de bal voor. Matveev probeert de bal aan de voet te houden. Peyroche rent richting de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Sponkie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Unreal 3:0

25e minuut.
Veremeev met de inworp. Shcheglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shcheglov speelt de bal door. Grachiov geeft een lange en hoge pass. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Brůcha onderschept slim de pass. Brůcha probeert naar een medespeler te passen. Matveev rent richting de bal. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Grachiov passt de bal met de wreef. Daar is Matveev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matveev met een sublieme pass. Peyroche rent richting de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Unreal 4:0

30e minuut.
Peyroche passt de bal zonder na te denken. Shcheglov is nu in balbezit. Shcheglov speelt de bal door. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Brůcha speelt de bal door. Grachiov probeert naar een medespeler te passen. Matveev heeft problemen om de bal te vangen. Matveev draait met de bal, schiet en ... Alekseev probeert de bal aan de voet te houden. Sponkie bokst de bal weg. Peyroche rent richting de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Sponkie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Unreal 5:0

44e minuut.
Sponkie met een harde bal richting middenveld. Shcheglov kopt de bal weg. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Sponkie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Unreal 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razors of the Sky 21%, FC Unreal 79%.
Razors of the Sky - FC Unreal 6:0

46e minuut.
Peyroche probeert naar een medespeler te passen. Grachiov probeert naar een medespeler te passen. Matveev is nu in balbezit. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche schiet op doel. Sponkie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shcheglov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Unreal 7:0

49e minuut.
Sharapov rent richting de bal. Kadashov onderschept slim de pass. Kadashov geeft een lange en hoge pass. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Veremeev rent richting de bal. Veremeev passt de bal met de wreef. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Grachiov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kusov ... Strafschop! Matveev raakt geblesseerd tijdens het duel. Peyroche neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Unreal 8:0

57e minuut.
Peyroche speelt de bal door. Shcheglov geeft de bal voor. Matveev kan de bal niet met de borst controleren. Matveev draait met de bal, schiet en ... Sponkie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Unreal 9:0

59e minuut.
Baranom geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grachiov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matveev geeft de bal voor. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Unreal 10:0

60e minuut.
Peyroche passt de bal met de wreef. Shcheglov heeft problemen om de bal te vangen. Shcheglov passt de bal in één keer door. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Sponkie bokst de bal weg. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Unreal 11:0

62e minuut.
Grachiov met een sublieme pass. Gavrutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrutin geeft een lange en hoge pass. Shcheglov kopt de bal weg. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shcheglov neemt de hoekschop. Peyroche springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Baranom geeft de bal voor. Zhabin rent richting de bal. Zhabin geeft de bal voor. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Unreal 12:0

70e minuut.
Lustrinelli passt de bal met de wreef. Shchiolkin rent richting de bal. Grachiov onderschept slim de pass. Grachiov geeft een hoge lob. Peyroche springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gavrutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrutin passt de bal in één keer door. Matveev met een sublieme pass. Peyroche heeft problemen om de bal te vangen. Peyroche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Unreal 13:0

73e minuut.
Neganović probeert de bal aan de voet te houden. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev passt de bal in één keer door. Peyroche rent richting de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sponkie speelt de bal door. Shcheglov kopt de bal weg. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Unreal 14:0

78e minuut.
Alekseev is nu in balbezit. Matveev onderschept slim de pass. Matveev speelt de bal door. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kusov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grachiov probeert naar een medespeler te passen. Matveev is nu in balbezit. Matveev geeft een hoge lob. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Unreal 15:0

80e minuut.
Daar is Kadashov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veremeev met een sublieme pass. Matveev geeft een lange en hoge pass. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Unreal 16:0

81e minuut.
Lustrinelli heeft problemen om de bal te vangen. Kadashov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche begaat een overtreding. Kadashov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kadashov kan niet meer verder spelen. Shvernik komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Veremeev heeft problemen om de bal te vangen. Shcheglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shcheglov geeft de bal voor. Daar is Matveev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matveev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Alekseev met een harde bal richting middenveld. Shcheglov kopt de bal weg. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Unreal 17:0

89e minuut.
Talamini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matveev rent richting de bal. Matveev met een sublieme pass. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Shvernik de bal. Veremeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche rent richting de bal. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Razors of the Sky - FC Unreal 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Razors of the Sky 13%, FC Unreal 87%.
Razors of the Sky - FC Unreal 18:0