Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MC Х3
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 36.1
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen good


6e minuut.
Korneev rent richting de bal. Bridge onderschept slim de pass. Bridge probeert naar een medespeler te passen. Panhauser is nu in balbezit. Panhauser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Х3 0:1

30e minuut.
Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bashirov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawodny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bridge geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Zaoral onderschept slim de pass. Zaoral speelt de bal door. Bridge is nu in balbezit. Bridge geeft de bal voor. Marga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MC 73%, Х3 27%.
FC MC - Х3 0:1

66e minuut.
Bashirov controleert de bal met de borst. Zaoral is nu in balbezit. Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy probeert naar een medespeler te passen. Akyürek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Bridge met een sublieme pass. Marga rent richting de bal. Marga passt de bal met de wreef. Panhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Panhauser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Panhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Panhauser verovert de bal door een tackle van achteren. Panhauser draait met de bal, schiet en ... Zakrutkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Х3 0:2

90e minuut.
Dalla passt de bal in één keer door. Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy speelt de bal door. Panhauser is nu in balbezit. Panhauser schiet op doel. Zakrutkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MC 75%, Х3 25%.
FC MC - Х3 0:2
Х3