Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CUZMINKI Susi
323 Tactiek 111
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.7 gemiddelde waardering 43.8
average Schieten very good
weak Passen good
average Verdedigen good


5e minuut.
Bulykin kopt de bal weg. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński geeft een hoge lob. Sosna is nu in balbezit. Sosna draait met de bal, schiet en ... Yorsh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - Susi 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Sosna de bal. Nikonov rent richting de bal. Nikonov passt de bal met de wreef. Sosna rent richting de bal. Sosna schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - Susi 0:2

16e minuut.
Kanischev verovert de bal door een tackle van achteren. Green speelt de bal door. Pozzaglia kopt de bal weg. Sosna is nu in balbezit. Sosna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Egunov trapt de bal weg. Ambia probeert de bal met de borst te controleren. Ambia passt de bal met de wreef. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yorsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Egunov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Varvarin komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Pozzaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzaglia geeft een lange en hoge pass. Zabolotin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna onderschept slim de pass. Sosna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - Susi 0:3

28e minuut.
Nikonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakevich rent richting de bal. Kazakevich passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sosna de bal. Sosna schiet op doel. Yorsh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Ambia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambia probeert naar een medespeler te passen. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Yorsh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - Susi 0:4

34e minuut.
Isaev rent richting de bal. Isaev geeft de bal voor. Pozzaglia kan de bal niet met de borst controleren. Sosna rent richting de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ... Yorsh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

42e minuut.
Kabanov is nu in balbezit. Kone onderschept slim de pass. Kone geeft de bal voor. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Kazakevich passt de bal in één keer door. Ambia met een sublieme pass. Sosna is nu in balbezit. Sosna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CUZMINKI 70%, Susi 30%.
FC CUZMINKI - Susi 0:4

56e minuut.
Ambia rent richting de bal. Ambia passt de bal in één keer door. Sosna is nu in balbezit. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Yorsh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - Susi 0:5

65e minuut.
Yorsh trapt de bal weg van het doel. Daar is Kone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kone speelt de bal door. Kazakevich is nu in balbezit. Kazakevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Inworp. Kone met een snelle inworp. Kabanov is nu in balbezit. Kazakevich verovert de bal door een tackle van achteren. Kazakevich geeft een lange en hoge pass. Yorsh bokst de bal weg. Sosna controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Smirnov komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bulykin passt de bal zonder na te denken. Lozinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Trahman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trahman krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Ambia onderschept slim de pass. Ambia probeert naar een medespeler te passen. Sosna is nu in balbezit. Sosna schiet op doel. Na een snelle pass probeert Varvarin de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kazakevich heeft problemen om de bal te vangen. Trahman verovert de bal door een tackle van achteren. Sosna is nu in balbezit. Kazakevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakevich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CUZMINKI 73%, Susi 27%.
FC CUZMINKI - Susi 0:5