Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Susi FC CUZMINKI
111 Tactiek 323
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 28.9
zeer goed Schieten matig
solide Passen slecht
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kwieciński geeft de bal voor. Klungelig pakt Nikonov de bal. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Yorsh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC CUZMINKI 1:0

4e minuut.
Kwieciński heeft problemen om de bal te vangen. Bulykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulykin passt de bal zonder na te denken. Sukristov rent richting de bal. Sukristov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Pozzaglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michek geeft een lange en hoge pass. Kone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sukristov is nu in balbezit. Ambia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sukristov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sukristov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Susi - FC CUZMINKI 1:1

12e minuut.
Kabanov rent richting de bal. Rodionov onderschept slim de pass. Rodionov geeft een lange en hoge pass. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Isaev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pozzaglia met een snelle inworp. Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Almási geeft een lange en hoge pass. Zabolotin rent richting de bal. Zabolotin geeft een lange en hoge pass. Kone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kone schiet op doel. Yorsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Almási passt de bal zonder na te denken. Pozzaglia is nu in balbezit. Pozzaglia met een sublieme pass. Sosna rent richting de bal. Sosna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC CUZMINKI 2:1

26e minuut.
Almási bereikt de bal nog maar net als eerste. Almási passt de bal in één keer door. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Kone rent richting de bal. Kone met een sublieme pass. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna schiet op doel. Egunov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pozzaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzaglia passt de bal zonder na te denken. Sosna is nu in balbezit. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Yorsh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC CUZMINKI 3:1

34e minuut.
Kone met een snelle inworp. Michek rent richting de bal. Michek probeert naar een medespeler te passen. Sosna rent richting de bal. Sosna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC CUZMINKI 4:1

36e minuut.
Nikonov geeft de bal voor. Kanischev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Almási bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC CUZMINKI 5:1

41e minuut.
Nikonov rent richting de bal. Michek onderschept slim de pass. Michek passt de bal in één keer door. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Inworp. Pozzaglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulykin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulykin geeft de bal voor. Ambia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Susi 24%, FC CUZMINKI 76%.
Susi - FC CUZMINKI 5:1

52e minuut.
Michek is nu in balbezit. Nikonov probeert naar een medespeler te passen. Almási geeft de bal voor. Sosna is nu in balbezit. Sosna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Yorsh met een sublieme pass. Trahman kopt de bal weg. Alcázar rent richting de bal. Kanischev onderschept slim de pass. Kanischev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Yorsh niet meer kan verder spelen. Shmatovalenko komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Michek is nu in balbezit. Tatarchuk begaat een overtreding. Michek raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Michek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Egunov verovert de bal door een tackle van achteren. Pozzaglia geeft een lange en hoge pass. Sosna maakt een snoekduik en kopt de bal. Shmatovalenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kanischev probeert naar een medespeler te passen. Sukristov rent richting de bal. Ambia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ambia krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Inworp. Smirnov komt het veld opgelopen. Pozzaglia met de inworp. Michek is nu in balbezit. Michek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kwieciński geeft een hoge lob. Almási met een sublieme pass. Klungelig pakt Sosna de bal. Sosna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC CUZMINKI 6:1

86e minuut.
Shmatovalenko probeert naar een medespeler te passen. Ambia kopt de bal weg. Almási speelt de bal door. Michek heeft problemen om de bal te vangen. Michek draait met de bal, schiet en ... Shmatovalenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sosna rent richting de bal. Sosna schiet op doel. Shmatovalenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Susi - FC CUZMINKI 7:1

88e minuut.
Pozzaglia probeert naar een medespeler te passen. Michek is nu in balbezit. Michek passt de bal in één keer door. Sosna is nu in balbezit. Sosna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Susi 32%, FC CUZMINKI 68%.
Susi - FC CUZMINKI 7:1