Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MC Razors of the Sky
Normal Tactiek tiger4-h
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 50
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 47.7
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Veremeev met een sublieme pass. Dudkin rent richting de bal. Gavrutin onderschept slim de pass. Gavrutin geeft een lange en hoge pass. Peyroche maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Shcheglov rent richting de bal. Shcheglov geeft de bal voor. Peyroche kopt de bal weg. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Grachiov probeert naar een medespeler te passen. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Peyroche rent richting de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Razors of the Sky 0:1

9e minuut.
Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche schiet op doel. Zakrutkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Razors of the Sky 0:2

11e minuut.
Shcheglov met een sublieme pass. Gavrutin speelt de bal door. Matveev met een sublieme pass. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Shcheglov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shcheglov passt de bal met de wreef. Grachiov rent richting de bal. Grachiov geeft een lange en hoge pass. Peyroche maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Grachiov geeft een lange en hoge pass. Daar is Schustov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Zakrutkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grachiov zal de hoekschop nemen. Peyroche maakt een snoekduik en kopt de bal. Zakrutkin probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Matveev de bal. Matveev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Razors of the Sky 0:3

19e minuut.
Veremeev rent richting de bal. Veremeev geeft een hoge lob. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche onderschept slim de pass. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Razors of the Sky 0:4

22e minuut.
Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev passt de bal zonder na te denken. Peyroche rent richting de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Razors of the Sky 0:5

23e minuut.
Sĩ Hoàng rent richting de bal. Sĩ Hoàng passt de bal in één keer door. Zhabin bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachiov geeft een hoge lob. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Razors of the Sky 0:6

24e minuut.
Gavrutin met de inworp. Grachiov is nu in balbezit. Grachiov geeft een hoge lob. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Matveev passt de bal zonder na te denken. Grachiov rent richting de bal. Grachiov passt de bal met de wreef. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel. Zakrutkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Razors of the Sky 0:7

31e minuut.
Shcheglov geeft de bal voor. Peyroche kopt de bal weg. Speranskij heeft problemen om de bal te vangen. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Veremeev probeert naar een medespeler te passen. Grachiov is nu in balbezit. Grachiov geeft een lange en hoge pass. Peyroche rent richting de bal. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. Zakrutkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Matveev met een sublieme pass. Peyroche kan de bal niet met de borst controleren. Schustov maakt een afschuwelijke overtreding. Schustov krijgt een gele kaart. Peyroche raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Matveev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Grachiov is nu in balbezit. Grachiov geeft de bal voor. Schustov heeft problemen om de bal te vangen. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Razors of the Sky 0:8

39e minuut.
Daar is Shcheglov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shcheglov probeert naar een medespeler te passen. Matveev is nu in balbezit. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Razors of the Sky 0:9

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veremeev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shcheglov rent richting de bal. Shcheglov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kirichenko de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shcheglov zal de hoekschop nemen. Peyroche maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Razors of the Sky 0:10

45e minuut.
Korneev kan de bal niet met de borst controleren. Gavrutin rent richting de bal. Gavrutin speelt de bal door. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel. Zakrutkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Razors of the Sky 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MC 76%, Razors of the Sky 24%.
FC MC - Razors of the Sky 0:11

47e minuut.
Matveev is nu in balbezit. Matveev geeft de bal voor. Kirichenko heeft problemen om de bal te vangen. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Veremeev onderschept slim de pass. Matveev is nu in balbezit. Matveev passt de bal in één keer door. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Matveev rent richting de bal. Zhdanovich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matveev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peyroche legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zakrutkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Razors of the Sky 0:12

52e minuut.
Matveev passt de bal in één keer door. Grachiov is nu in balbezit. Grachiov geeft een lange en hoge pass. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Razors of the Sky 0:13

53e minuut.
Grachiov speelt de bal door. Matveev heeft problemen om de bal te vangen. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel. Zakrutkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Brůcha rent richting de bal. Brůcha geeft een lange en hoge pass. Shcheglov is nu in balbezit. Shcheglov geeft een hoge lob. Matveev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Grachiov probeert naar een medespeler te passen. Veremeev is nu in balbezit. Veremeev met een sublieme pass. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Grachiov kopt de bal weg. Matveev rent richting de bal. Matveev geeft een hoge lob. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Razors of the Sky 0:14

61e minuut.
Shpakovskij passt de bal met de wreef. Grachiov rent richting de bal. Met opzet legt Zhdanovich zijn tegenspeler op de grond. Zhdanovich krijgt een gele kaart. Grachiov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veremeev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peyroche springt en kopt de bal. Zakrutkin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Razors of the Sky 0:15

62e minuut.
Brůcha probeert naar een medespeler te passen. Grachiov probeert de bal met de borst te controleren. Grachiov passt de bal zonder na te denken. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Zakrutkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev geeft een lange en hoge pass. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bashirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche onderschept slim de pass. Peyroche geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Matveev de bal. Matveev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Veremeev is nu in balbezit. Kirichenko verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shcheglov. Shcheglov krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Grachiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachiov met een sublieme pass. Peyroche rent richting de bal. Matveev is nu in balbezit. Matveev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Veremeev is nu in balbezit. Veremeev passt de bal zonder na te denken. Grachiov met een sublieme pass. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Schustov geeft een hoge lob. Valikov rent richting de bal. Grachiov verovert de bal door een tackle van achteren. Grachiov geeft de bal voor. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Shcheglov is nu in balbezit. Shcheglov passt de bal zonder na te denken. Matveev rent richting de bal. Matveev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Razors of the Sky 0:16

74e minuut.
Veremeev passt de bal zonder na te denken. Matveev is nu in balbezit. Matveev passt de bal in één keer door. Peyroche rent richting de bal. Peyroche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zakrutkin trapt de bal weg van het doel. Shcheglov controleert de bal met de borst. Shcheglov passt de bal in één keer door. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Peyroche heeft problemen om de bal te vangen. Peyroche draait met de bal, schiet en ... Zakrutkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Razors of the Sky 0:17

82e minuut.
Shcheglov geeft de bal voor. Speranskij heeft problemen om de bal te vangen. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev schiet op doel. Zakrutkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MC - Razors of the Sky 0:18

86e minuut.
Matveev verovert de bal door een tackle van achteren. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Grachiov heeft problemen om de bal te vangen. Grachiov geeft een hoge lob. Peyroche krijgt zijn hoofd ertegen. Zakrutkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Shcheglov geeft een lange en hoge pass. Peyroche kopt de bal weg. Daar is Speranskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MC 87%, Razors of the Sky 13%.
FC MC - Razors of the Sky 0:18