Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CUZMINKI Х3
323 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 40.5
matig Schieten solide
slecht Passen zwak
redelijk Verdedigen goed


10e minuut.
Tatarchuk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Akyürek met een snelle inworp. Panhauser rent richting de bal. Panhauser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kanischev met een sublieme pass. Batatais rent richting de bal. Batatais passt de bal in één keer door. Sukristov is nu in balbezit. Sukristov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Borejko met een harde bal richting middenveld. Akyürek rent richting de bal. Akyürek met een sublieme pass. Panhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Panhauser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Trahman kopt de bal weg. Panhauser is nu in balbezit. Panhauser passt de bal met de wreef. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Bridge de bal. Bridge speelt de bal door. Trahman is nu in balbezit. Kennedy onderschept slim de pass. Kennedy geeft de bal voor. Yorsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Sukristov is nu in balbezit. Batatais verovert de bal door een tackle van achteren. Batatais met een sublieme pass. Marga is nu in balbezit. Marga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dalla geeft een hoge lob. Panhauser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kennedy speelt de bal door. Marga rent richting de bal. Marga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Trahman rent richting de bal. Kennedy verovert de bal door een tackle van achteren. Kennedy speelt de bal door. Marga is nu in balbezit. Marga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Panhauser passt de bal met de wreef. Akyürek met een sublieme pass. Daar is Tatarchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akyürek rent richting de bal. Akyürek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nikonov onderschept slim de pass. Nikonov geeft een lange en hoge pass. Bridge probeert naar een medespeler te passen. Marga is nu in balbezit. Marga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Egunov geeft de bal voor. Akyürek kopt de bal weg. Klungelig pakt Panhauser de bal. Kennedy rent richting de bal. Kennedy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CUZMINKI 61%, Х3 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC CUZMINKI - Х3 0:0

51e minuut.
Daar is Nikonov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marga onderschept slim de pass. Marga passt de bal in één keer door. Daar is Panhauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panhauser schiet op doel. Yorsh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CUZMINKI - Х3 0:1

53e minuut.
Bridge rent richting de bal. Bridge geeft een hoge lob. Zabolotin kopt de bal weg. Kanischev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kanischev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Panhauser rent richting de bal. Nikonov begaat een overtreding. Panhauser is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akyürek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marga krijgt zijn hoofd ertegen. Yorsh bokst de bal weg.

64e minuut.
Daar is Zaoral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaoral schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zaoral krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Zawodny rent richting de bal. Sukristov begaat een overtreding. Zawodny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smirnov komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Egunov onderschept slim de pass. Egunov geeft de bal voor. Zaoral kopt de bal weg. Akyürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyürek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sukristov is nu in balbezit. Sukristov passt de bal in één keer door. Smirnov rent richting de bal. Smirnov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC CUZMINKI - Х3 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CUZMINKI 64%, Х3 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC CUZMINKI - Х3 1:1
Х3